• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Hura koniec wakacji hi hi . Wredna matka ze mnie no nie :-(Ale synek sie bardzo cieszy :-) ja pomimo jednak mniej bo cały tydzień na 8 00 :crazy:

Dziama nie wiem czy Ty wiesz ale ja wiem że spisz bo fasola zakiełkowała u Ciebie. Za pare dni sikaj na testa :tak::-):tak:

Piąteczko super focie a dynia ocho cho .To z waszego ogródka??? Włosy to ci będą góra i dołem wyrastać :-D A nie swędzi Cię???

Zaraz pakuje plecak dla młodego :-)

A Karola pisała???

Miłego dnia :-):-):-)

mnie niestety początek roku ominał

losiczko tak u mnie- będziesz miała chwilę spokoju zwyrodnialcu ha ha. a Karola milczy dzisiaj- może juz na porodówce?

Witajcie

losiczka widzę że nie tylko Ja cieszę się z końca wakacji :-DPowodzenia dla synka:)
...a ranne wstawanie wynagradza ci się tym ,że masz więcej czasu w ciągu dnia.

Moje dziecko poszło dziś piewrwszy dzień do szkoły,zadowolony bardzo
happy.gif

Miłego dnia dla wszystkich :blink:

Piąteczka? A skąd wiesz?:-) Siedzę i patrzę na zegarek, popiszę na forum to czas szybciej zleci. Najbardziej się boję, żeby jutro nie beczał, że nie chce iść:baffled:
Karola, no ciekawe................. Jest Jago, czy jeszcze nie.
Losiczka, co jak co, ale wykresiki to Ty masz zawsze idealne, co by jeszcze na końcu plusik był!!!!!!!
Rany 12:26 dopiero! A że mam przedszkole po drugiej stronie, to za 5 mogę dopiero wyjść, no dobra za dziesięć już wyjdę:-)

Dzieki dziewczyny ale jakoś średnio wierzę w tą fasolkę :) Pożyjemy zobaczymy :) Czekam do ok50dc i jak cos to wtedy siknę czyli w okolicach weekendu.
Losiczko- a Szymonek chodzi do przedszkola czy z mama w domciu?
Piąteczko- widzę że akrobacje łóżkowe urządzacie, pewnie wymaga to jakiejś logistyki heheheh
Pamela- mam nadzieję że będziesz też częściej do Nas zaglądać skoro w pracy lżej.

dziama mnie tez tu fasolkowo pachnie ale będę peszyć- a jeśli chodzi o akrobację to właśnie bez akrobacji ha ha- jak zaczynasz tak kończysz hi hi

Dziama jak to ostatni ( narazie oczywiscie ;-)) mamisynek jest ze mną w domku. I powiem Ci że nie żałuję bo dużo uczy sie od Kubuli. Tzn jak Kuba robi lekcje to on bierze swoje książeczki i też robi :-)

Axa no czekam na tego plusa i czekam :crazy: i sie kurka nie mogę doczekac. Tyle miejsca wolnego w tabelce. Lada dzień Ty i Karolcia rozpakowane a u mnie dupa wychodzi :-( .

Agnieszka kk wzajemnie :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry