• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :-)

piateczko na masz Ci los... To teraz niech m koło Ciebie skacze ;-) Mam nadzieje,że bólu przynajmniej mocnego nie czujesz... No i szybkiego powrotu do zdrówka życzę :-)

My właśnie wróciliśmy z tesco, bo pojechałam zobaczyć ceny różnych rzeczy, np. wanienka i takie tam i jednak na allegro bardziej się opłaca... A przy okazji kupiliśmy dla Bianki bodziaki, bo jest teraz 30% na ubranka i za 5 szt zapłaciliśmy 36zl. Także jak ktos jest zainteresowany, to promocja jest do jutra...

Dziewczyny !!!!!
Powiem wam,że chrześniakowi mojego męża urodziła się dziś córeczka ale,żeby śmiesznie to miał być chłopiec stwierdzony przez 3 lekarzy
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
. Alka przebywa w norwegii i za pierwszym razem miała być dziewczynka ale na 50 % bo to było wcześnie,później lekarz już stwierdził chłopca,potem przyjechała na 3 miesiące do Polski i była u 2 lekarzy każdy potwierdził chłopca,wróciła do Norwegii i lekarz znowu potwierdził chłopca a tu dziś sms od kuzynki,że ma śliczną wnusię. Więc dzwonię do niej i pytam czy się czasem nie pomyliła a ona że nie że lekarze się pomylili.:-D:-D:-D:-D

Piąteczko
bidulko jak Ty żeś tańcowała? hihi Niech szybko i dobrze się zrośnie.

W netto pampki pomarańczowe są za 24.99:)

Violu toż to szok :szok::szok::szok::szok::szok: nawet mnie nie strasz :-p bo ja mam same różowe ubranka :-D:-D:-D
ale tak na prawdę to nie ma znaczenia przecież każdy wie że nawet USG nie daje 100% pewności(niestety) tylko takie badanie jak miała Rozia może to stwierdzić
Serdeczne gratulacje dla rodziców (pewnie są w szoku)

ViolaPop - o kurcze a to miała niespodziankę...pewnie się spytałą lekarza czy to na pewno z jej brzucha dziecko :-D:-D:-D

a ja jednak miałam wieczorną imprezę odwołaną, tzn przełożoną na inny raz, no co się odwlecze to nie uciecze :blink: ... ja oglądałam Masz talent, kot wszeł właśnie w wieczorną fazę głupawki a mąż poszedł spać :-)

piateczka - przytulam wirtualnie :-p

edit:
czy ja tu dzisiaj siedzę cały czas sama? ... strasznie sie dziewczyny ostatnio obijacie...muszę was doprowadzić do porządku!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie wieczorowa pora. Ja dzis bylam do wieczora sama na gospodarce z dwojka moich sloneczek i zaraz wreszcie czas polozyc sie spac.Cala familia juz spi tylko mamuska czuwa. Anetka spala dzis prawie caly dzien, Darus tez grzeczny wiec moglam spokojnie upiec ciasto posprzatac mieszkanko, zrobic obiad i pranko. Jutro mamy kolejnych gosci, ktorzy chca poznac Anetke :-)

PIATECZKO - eh Ty sierotko, wspolczuje.

LORI -ile razy czytam posty to na widok Twojego suwaczka geba sama mi sie usmiecha - niech ta Truskaweczka rosnie jak na drozdzach :-D

A mnie hormony szaleja i juz chcialabym kolejne malenstwo - eh szkoda ze rzeczywistosc przywraca do pionu :-(
Uciekam do lozeczka - slodkich snow dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry