• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i ja tak na szybko. Czekam dzisiaj bo mają teście przyjechać więc dzień stracony

piąteczko jak to się mogło stać? gips założyli? biedulka jesteś

losiczko
głowa do góry może nie wszystko stracone. było serducho, dzisiaj tempka już w górę więc teraz zaciskam &&&&&&&&&&&&&

lori czym cię tak Mati zdenerwował? teraz nie czas na denerwowanie. spokojnie, bez nerwów proszę

dziama wykres masz szalony. zobaczymy jak sie dalej rozwinie

uciekam na razie. będę pewnie wieczorkiem dopiero. Miłego dnia

reklama
Hallo Kochane!!!
Biapl chciałam rodzić w Ketteler w Offenbach, byliśmy tam na drzwiach otwartych i szpital świetny, plus są tam dwie polskie położne, ale ze względu na cesarkę idę do Klinikum Offenbach, tam też byliśmy na drzwiach otwartych, też super, tylko to już taka wielka klinika jest, ale za to mają super specjalistów:-) A Ty gdzie się wybierasz?
Lori Gratuluję Kochana!!!! I cały czas trzymam kciuki!!!!!! A wózek Mura, obejrzy na żywo, największy minus to ma taki, że budki w sportówce nie ma wcale, jak położysz dzieciątko, to nawet porządnie czubka głowy nie zasłoni. Też mi się podobał, ale na żywo do bani.
Agnes śliczny wózek, a kolor po prostu cudny, moja koleżanka ma taki, tylko różowy i jest bardzo zadowolona:-)
Piąteczka no coś Ty w tym wieku nogę na schodach złamać? Przyznaj się M goniłaś na sexik!!!!
Karola mówisz do piątku, ja do poniedziałku i będą dzieci!!
Ilonka Gratuluję Chrzestnej w takim razie, ja nie mam żadnej koncepcji nawet:baffled: Ale mi się nie spieszy;-)
Rozia mi się wszystkie Tako podobają, takie zgrabne są, a najbardziej Tako Captiva:-)
Buziaki dla WAS Wszystkich!!!!!
My śmigamy na zakupy, już ostatnie myślę Adolinkowe, po fotelik szczególnie.
Jeszcze.......................... 10!

Witajcie

Ja w koncu mam synka w domu
happy8se.gif
Wszystko wróciło no normalności.Oczywiście nie obeszło się bez fochów młodego bo Alan nie chce sam zasypiać.Chce aby kłaść sie z nim i czekać aż zaśnie bo babcia tak z nim robiła
shocked.gif
ale panujemy nad sytuacją i bezdyskusyjnie wprowadzamy zasady takie jak przed wakacjami.
...a i chciałam się pochwalić że zmieniam opis w suwaczku Alana z "pierwszoklasisty" na "drugoklasistę"
happy8se.gif
bo od poniedziałku rusza do szkoły.

Moc pozdrowień dla wszystkich :-)

Piąteczko od wszystkiego ??? ;-);-);-) No masz jeszcze w planie b zakupy przez internet ;-)

Ocipiec można :baffled::baffled::baffled: w połowie cyklu czekasz na skok tempki po starankach i na koncu liczysz na cud że tempka nie spadnie:baffled::baffled::baffled:

Gosiulek no liczę ze mi po towarzyszysz w tych starankach:-) Wiesz ??? Taki duet krótko przed menopauzą he he :-D:-D:-D

ja właśnie wróciłam z zakupów, znowu trzeba odpocząć...mąż szykuje jedzonko na obiad a ja tylko to zrobię :) ... na 15:00 jedę do przyjaciółki bo robi uroczyste otwarcie swojej firmy. Kupiłam w prezencie słonia z trąbą do góry, taki z ajajem dyplom szefowej i kupon totolotka bo dzisiaj 30 000 000. Myślicie że prezent będzie ok?

reklama
Axa no to dobrze,ze do Kliniki idziesz,ja tez ide do Kliniki,ale Klinikum Höchst,bo my w centrum Frankfurtu mieszkamy,a ze ja sama pracuje w Uniwersyteckiej Klinice we Frankfurcie to niechcialam tam gdzie pracuje rodzic;)a tam gdzie ide rodzic,to tez super fajne polozne tez z Polski i Litwy ;)a moze bys minapisala prywatna wiadomosc ze swoim nr..telefonu stacjonarnego,albo komorki,bo wiesz Offenbach bardzo blisko Frankfurtu jest,niewiem czy juz tu bylas?mozna by sie ns kawke spiknac;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry