• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :) Babeczki powiem Wam że zaczynam się nakręcać na ciążę - widziałyście mój wykres ???:szok::szok::szok: ale ciiiiiiiii czekam cierpliwie na @ jeszcze z tydzień :) tym bardziej że te moje ostatnie cykle są jak z kosmosu i nic nie jest normalne.

Ilona - cieszę się że "mama" już jest :) możesz teraz ze spokojną głową się przygotowywać :) to kuzynka? dobrze zakumałam?
Agnes -wózio naprawdę superowy, podoba mi się :) już się zdj Olusia w nim nie mogę doczekać. a jak pokoik??? Wrzuć jakieś zdj
Rozia - Tako jest w Częstochowie wsiadaj w to nowe cacuszko i przyjeżdżaj osobiście przy okazji kawę wypijemy :)
Piąteczko- ???? :*
Losiczko - brygada już szkolnie wyposażona???
Truskawka -chwal sie tą ciężarówkową kreacją i to już :) planujesz pracować do końca???
Sylwia- z mężem już ok?
Kasia-es ?????ktoś się miała odmeldować?
Anula -jak się czujesz, bo sie martwię ?
Zagubiona- jak tam zakwasy są???
róża- jak sie czujesz? wykres niezły
Karolcia- &&&&&oby szybko poszło daj jeszcze ostatnie zdj domku Jagodzinki :) potem już jej zdj się będziemy domagać:)
Marysiu - super że szybko doszłaś do siebie no i że Agatka taki aniołek oby jej się nie zmieniło

a co z naszymi mamami???? halo Roszpunko, Katarina,Justyna itd???????????????

reklama
witjcie kochane

dziama zakwasow nie mam bo na orbitreku swiruje jedynie co to nie wyobrazlnie 4 litery bola przez co strasznie boli jak chodze;p a co fajniejsze dzis piknik rodzinny u m w pracy a ja chodzic nie moge hahahah

Dziewczyny ja zeswiruje @ nie ma jedynie co to wczoraj brudzilam chwile i sie skonczylo pozniej po kapieli tez troszke no to mowie pewno w nocy zaleje wstaje brzuch boli jak nie wiem wiec ide sie podmienic a tam czysto:szok:

Dziendoberek :-):-):-)

Smutno mi :-( mąż wyjechał do Torunia. Szwagierce wczoraj zalało mieszkanie tzn sąsiad zalał i pojechał zrywać podwieszane sufity i wróci we wtorek:-( wiec serducho było wczoraj a owulka ......sie okaże kiedy :-(.Dupa wielka wyjdzie bo śluzu tyle co kot napłakał wiec plemnisie padną jak kawki w tej pustyni. Ustawiłam granice bo tempka jednak dzisiaj skoczyła ale czy to owu to sie dopiero okaże po jutrzejszej tempce. Szlag by to trafił :-(:-(:-(

Dziama ja mam w domu tylko jednego szkolniaka bo starsi synowie nie mieszkaja już z nami. Pracuja i mieszkaja sobie razem w wynajętym mieszkanku. Ucza sie dorosłosci :sorry2::sorry2::sorry2: choć nie powiem dobrze sobie radzą:tak:

Zagubiona Ty lepiej siknij na testa ;-)

Lori super że wszystko ok .Czekam na focie bąbla :-)

U mnie pogoda do dupy......nastrój prawie taki sam. Upiekę jakieś ciacho napcham sie nim i będę oglądała filmy. Jedyny plus wyjazdu męza to że bedzie cisza w domku :-p

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-) sorki za moje :-(

zagubiona- może się jeszcze rozkręci nie panikujmy jeszcze ja na wpadkę otwarta więc jakby co przesyłaj mi ją fluidami
edit. Losiczko trzeba było pakować toboły i zwalić się szwagierce razem z m :) i tak ma zamieszanie z sufitami to co tam jedno zamieszanie w ta czy w tą :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)

Dziama czuję się fatalnie dziś:baffled: ale to chyba pogoda - nic czekam na @ powinna być gdzieś za dwa dni:baffled:

Losiczko oj tonie dobrze... nie miało kiedy zalać:baffled: ale dziś temp skoczyła więc nie wszystko stracone:-)

Marysiu super że Anetka grzeczniutka dla mamusi:-D:-D

Zagubiona :szok::szok: ho ho zrób test:-)

Przepraszam ale nie jestem w stanie was chyba nadrobić:zawstydzona/y:

ał- złamałam nogę - nie wiem jak to się stało ale się wczoraj na schodach poślizgnęłam- zaczęło boleć w nocy- mam pękniętą stopę na pół- boli jak jasna cholera

Zagubiona wierzę:tak:

Lori super!! wizyta udana, teraz tylko spokojnie czekać na następną:-D

Martuśka witam i powodzenia w staraniach:-)

ILonka no to już spokojnie czekać na chrzciny jak chrzestna jest:-)

reklama
piateczko ajcc biedna ty znam ten bol, ja zawsze ( a bylo tego duzo) wykorzystywalam to i wszyscy kolo mnie chodzili :-) jedyny minus to teraz jestem jak barometr ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry