• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori gratuluje udanej wizyty i zycze spokojnych miesiecy :)agnes wozeczek jak malowany bardzo mi sie podoba:)a my 28 wrzesnia odbieramy nasz taki:emmaljunga nitro city red ;)marysiu no to porod rzeczywiscie masakra:(wspolczuje i nikomu takiego nie zycze :)martuska witam :)ilonko a wiec trzymanie kciukow sie oplacalo:)ciesze sie ,ze malutki slodziak ma w koncu kompetentna chrzestna :* karolcia no to witaj w rzeczywistosci i nie daj sie tej starej jedzy ;)pomysl,ze niedlugo bedziesz miala jagodke przy sobie :*wiecej grzechow nie pamietam :*

reklama
My zesmy kupili ten sam tylko,ze w kolorze czerwonym i byl z 1000 euro na 600 przeceniony,z powodu koloru;)a nam sie spodobal od razu czerwony,no i jest bardzo leciutki no i nie taka kolumbryna,a zalezalo mi na tym poniewaz mieszkamy w centrum wielkiego miasta i poruszam sie glownie tramwajem(bardzo waskim),autobusem i metrem,a tu jak wsiade do takiego zapelnionego po brzegi metra albo tramwaju z wozkiem to i twk sie gapia na czlowieka,jakbys kogos zabila ;)no i z gondolka wazy 11 kilo,a to na prawde nie duzo...z wkladem spacerowka,ktora tez jest w zestawie wazy 5,9 kilo,jest bardzo zwrotny i ma bardzo dobra opinie,ale tak jak juz napisalam: glownie do duzych miast,bo kolka nie sa dostosowane np.do lasu,piasku,czy wyboistej drogi ;)ale na nasze warunki super :)no i dobrze,ze nam go trzymaja na zapleczu, bo wmieszkanku zbyt ciasno ;)

Dlatego taki wybralismy wlasnie ;)dziewczynki spadam do wyrka,bo maz mi na sofie w saloniku zasnal u mnie na kolanach biedak :(zmeczony :)jak co piatek zreszta :)zycze wam milych kolorowych snow Kochane :*a losiczce duho sily na te noc ;)

ILONKO - radosc z widoku zdrowej dzieciny bezcenna i zadne cierpienie tego nie przesloni, a ja bardzo chcialabym jeszcze 3cie ale narazie finanse nam na to nie pozwola :sorry2:
ZAGUBIONA - po 1szym cieciu z Darkiem wiedzialam ze jest szansa na porod sn, natomiast sam lekarz mowil ze po 2 cesarkach kolejne robia juz z "automatu"

LORI - Anetka jest grzeczniutka poki co :-D, spi w nocy 5-6 godz w dzien tez wiec nie moge narzekac. Myslalam i nastawilam sie na to ze bedzie ciezko a tu taka niespodzianka. Darus tez bardzo cieplutko przyjal siostre i bardzo mi we wszystkim pomaga :happy2: takze jest super - odpukac.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak na szybko, u nas bez zmian, a szkoda. Od niedzieli co dwa dni na ktg.

Lori cieszę się mega i trzymam kciuki, niech Fasolka rośnie zdrowo, buziak!
Karola trzymam kciuki by rozwiązanie u Ciebie było szybko i tak, jak chcesz. u mnie jakoś nie chce być tak szybko, ale dziewczynki podobno są bardziej ciekawe świata, więc może Tobie się uda :D
Marysiu przeczytałam opis porodu, dobrze, że masz za sobą, ale się namęczyłaś bidulko!
Ilonka super, że jest chrzestna!
Zagubiona ależ już sporoa ta Twoja "malutka" :) jej, czas leci!

Przepraszam, że tak na szybko, trochę jestem zmęczona już "stanem" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry