• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ujj

dziewczyny wchodze rano do mlodej bo mowie kurde co ona tyle spi ani nie buczy ani nic i o to co zastalam w lozeczku

Załączniki

• DSCN5282.jpg
    DSCN5282.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCN5285.jpg
    DSCN5285.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 53
Dzień dobry moje drogie

dziękuję za troskę :) niestety chora nadal !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam już dość nie dość że dusi mnie jak psa i spać nie mogę to jeszcze sobie uświadomiłam jak bardzo szkodzę malutkiej i pół nocy przeryczałam :no:

wczoraj znalazłam tutaj odpowiednik tantum verde tak że mam nadzieje teraz że już będzei lepiej

Piąteczko to jak żeś ty z tych schodów bidulo spadła :no:oj wiem jak to boli ja złamałam nogę w październiku i tak zostałam na 7 miesięcy w gipsie po sam tyłek współczuję kochana

Dziama :)))))))))))))))))))))))))))

Zzagubiona rób testa po co się stresować :)))))))))))))))

przepraszam ale nie jestem w stanie wszystkim odpisać

No widzisz Zzagubiona :-) a tak bys się martwiła cały czas teraz za to masz już spokój

zapomniałam dodać że Nadinka jest cudowna śliczna kochana i wogóle i w szczególe brak mi słów !!!!!!!!!!!!!!!1 schrupałabym ją

zagubiona - noooo uuuuuuuf dobrze że test zrobiłaś i jesteś spokojna :tak::tak::tak:

Ania - no chwile trzeba odchorować, ale przejdzie, pamietaj dużo czosnku i cytryny :-)

piateczka - jak ty to ulicha zrobiłaś? ... noga w gipsie?

ja zisiaj się nawkurzałam na Matiego, wkurzona poszłam na zakupy a teraz brzuch mnie pobolewa :dry:

Hej Dziewczynki
Nie mogę się powstrzymać żeby nie napisać tego.Zagubiona masz tak śliczną tę swoją córeczkę,słodziutką a teraz jeszcze te zdjęcia takiej grzeczniutkiej czekającej na mamusię i organizującej sobie czas powodują że normalnie chciałoby się ją wycałować.

Piąteczka oj załatwiłaś się.

Losiczko a może się uda? Wiem,wiem jesteś zawiedziona.
Jeszcze raz za wszystko Ci dziękuję.

Miłego dnia Wszystkim

reklama
Piąteczko :szok::-(:szok: ale ja juz Cie widze :-p jak sobie dajesz radę z tą nóżką w okresie staranek :-pBystra jestes i to nie żadna przeszkoda ale naprawdę Ci współczuję :-(

Gosiulek nie ma za co i Ty wiesz że wszystko wola nieba jak ma być bąbel to będzie jak nie dane w tym cyklu to trudno.

Piekę biszkopta z bitą smietana migdałową i galaretką agrestową :-p:-p:-p ale małą blaszkę bo sama będę wcinała a i dużą bym wciągnęła :-p:-p:-p

Zapraszam:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry