reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No jezdem.......:-)
Piateczko tak to jest, pannica to mysli o innych sprawach a nie o tak przyziemnych jak paszport...........sama pamietam jak taka roztrzepana bylam.
A jak nozka????
Ilonka to tylko klka dni a tym bardziej ze masz zalatwienia to ci zleci:tak:
Pamela to teraz juz czesciej bedziesz co????
Axa masz racje co to bylby za porod jak bys sie obdzila a kolo ciebie dziecie:-D:-D:-D
Karolcia pojawiaj sie szybko i pisz jak ci w roli mamy????;-)
Losiczka jak tam ciocia???
Aniu napewno cos upolujesz:tak:

A tu macie moje lowy z wczoraj 1kielich na swieczke IMG_1236.jpgtunika NextIMG_1242.jpgswieczniki IMG_1237.jpgplaszczyk NextIMG_1238.jpgkurteczka ZaraIMG_1239.jpgbluzka NextIMG_1241.jpg

reklama
piąteczko dobrze ze nie jest za późno jeszcze z tym paszportem bo byłby cyrk :-p
Katrina a Twój brzuch juz doszedł do formy ?????????????? Mnie szlak bierze jak patrze na to sadło.......:-:)-:)-:)-( diety drastycznej nie mogę miec głodować sie nie mogę cholerka ........bo jakie to mleko by było..... pozostają mi tylko ćwieczenia i jakoś ograniczyć słodycze a jest to bardzo trudne dla mnie bo ja taki łasuch jestem ze hej.....:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y: myslałam ze karmiąc ta waga bedzie szybciej schodzić ......:-:)-:)-(
Katka TY jak zwykle perełki wyłapiesz !!!!!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamela czyli codziennie juz zajrzysz do Nas skoro komp naprawiony ;-)

ano . zła jestem , bo teraz będę się musiała wlec z ta nieszczęsną girą, z która nie wiadomo co zrobić bo narazie kiepsko to wszystko wygląda:no::no:

katy łowy widzę jak zawsze udane

a moja córcia tak naprawdę to powinna teraz dostać nauczkę i nigdzie nie pojechać- tym bardziej, że miała zaznaczone, że tych spraw ma pilnować sama. gdyby wystarczał dowód to nie byłoby problemu bo mąż by to mógł sam załatwić skoro dziecko ma skończone 13 lat. a do paszportu niestety obydwoje rodzice

Katy ładne cudeńka upolowałaś :)

Piąteczko a może taka nauczka dobrze by jej zrobiła? hmm ja bym chyba dała jej nauczkę ale to moja opinia to ty jesteś mamą :tak:

a ja byłam w tk maxx ale nic nie kupiłam i nie dlatego że nie było tylko dlatego że nie chciałam :-pw końcu twardym trza być a nie miękkim :-D:-D:-D poza tym pewnie jeszcze masę ubrań przyniosą znajomi tak że jak by co to potem mam czas

Kurde ciekawe jaką ja teraz będę mamą :dry:poprzednio byłam strasznie wymagająca ale po tych wszystkich przejściach pewnie też sobie pozwolę na głowę wejść :-D:tak::-D

aniu ja łagodniałam z każdym kolejnym dzieckiem. aż moi rodzice mówią, że strasznie je rozpuściłam. szczególnie maluchy- są przeokropne. ale mój mąż ma tez ogromny wkład w to rozpuszczanie- mama zresztą też. jakby chciały się pobawić żarówką to gotowa wykręcić

mnie się oczka już kleją...w pracy szał ciał, trzeba odpocząć

także Moje Drogie Panie...dobranoc:szok::-p:-D

Katy a nooo patrz, chwilkę Cię nie było,a tu już 12tc leci ..niech leci ;)
łowy godne pozazdroszczenia ;)
Ilona dobrze że jesteś, szkoda że tak pod górkę z pracą...oby spokój finansowy jak najszybciej nadszedł
Polisia :) Jeszcze Raz Gratki Wielkie :) Czekam na zdjęcia :)
Pamela Hip Hip Huraa za naprawionego kompa ;) będziesz z nami częściej ;)
Katrina nono super, gratki
Piąteczka a co z nogą? Do kiedy w gipsie będzie?

reklama
Do góry