ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ja jakoś chciałam sie oderwać od wszystkiego jak m był w domu ..... spędzaliśmy wszystkie chwile razem, a to spacerki a to załatwialiśmy sprawy ( Boże sprawy urzędowe to dopiero paranoja- złożyłam mnóstwo papierów na rodzinne i ten dodatkowy tysiak a jak sie okazało teraz znów musze złożyć te same papiery na nowy rodzinny ..... i znów od nowa jezdziliśmy po skarbówkach zusach urzędach pracy aby skompletować to wszystko jeszcze raz 

a i tak ciort wie czy dostane w ogóle ........
) i tak mi zleciało.......a teraz tak strasznie smutno ;-(
Za tydzien chrzest Pawełka wiec teraz muszę skupić sie i zrobić listę zakupów .......Pawełek ma juz kupione ubranko na szczęście ....... tylko ja pójdę chyba nago bo jak zaczęłam nurkować w szafie to sie okazało ze wszystko za małe .......w cycach :-
-( porażka !!!!!!!!!!!!!!! :-
-
-(
Aniu a TY juz zdrowa jestes???????????????????
Naprawde nie wiem co sie dzieje wiec nie odp nikomu na razie - mam nadzieje ze bedzie mi wybaczone !!!!!!!!!!!!!

a i tak ciort wie czy dostane w ogóle ........
) i tak mi zleciało.......a teraz tak strasznie smutno ;-( Za tydzien chrzest Pawełka wiec teraz muszę skupić sie i zrobić listę zakupów .......Pawełek ma juz kupione ubranko na szczęście ....... tylko ja pójdę chyba nago bo jak zaczęłam nurkować w szafie to sie okazało ze wszystko za małe .......w cycach :-
Aniu a TY juz zdrowa jestes???????????????????
Naprawde nie wiem co sie dzieje wiec nie odp nikomu na razie - mam nadzieje ze bedzie mi wybaczone !!!!!!!!!!!!!