• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonko ja jak mi to powiedział to nie mogłam się śmiać :baffled:ale minę miałam pewnie nie tęgą :-p

patrzyłam na enpr i Roza dzisiaj ma wizytę u gina mam nadzieje że się odezwiesz kochana jak wrócisz i powiesz co i jak

no właśnie nie wiem dlaczego się do nas nie odzywa :no:tak jak i reszta Małami,Dominika też tylko od czasu do czasu tak samo Jane,Rozia też coś milczy,Asia i pewnie jeszcze kogoś zapomniałam na 100% bo mi ciąża mózg w kisiel zamieniła :baffled:

Dziewczyny wrocilam wlasnie z pracy moj mezulek sie zgodzil oczywiscie wielki foch ale informacja taka ze przez 3 tygodnie nie dostane nawet na bulke bo jak wole usg to mam a ja sobie zalatwilam bo sprzedalam telefon a on mi sie rzadzi bo dlugi zakryc a nie sobie wymyslam usg ehhh dupek !! ale i tak pojde musze wiedziec bo do 10 pazdziernika to ja osiwieje

szkoda ze nie dała na siebie namiarów to by sie juz ją opierdzieliło równo............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sylwia mnie brak słów..............:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Boże...............:szok::szok::szok::szok::szok: przepraszam ze to napiszę ale Twój chłop chyba sie pozamieniał z h.....( piiiiiiiiiiip) na łby ............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ilonka tydzień temu miałam wizytę i rozwarcia nie było. a przez ten tydzień właśnie mam częściej takie bóle jak na @ (głównie jak więcej pochodze albo coś porobie) no i czasem mnie też tak kuje jakby ktoś szpile wbijał. zobaczymy za tydzień jak będę u lekarza co i jak. ten tydzień chciałabym jeszcze pochodzić.

reklama
no ja rozumiem jakbys sobie ot tak upieprzyła to usg ale cholibka on sie nie martwi o swoje dziecko??? ze wazniejsze jest to czy wszystko z dzieciątkiem Ok niz te zasrane pieniadze ????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :angry::angry::angry: rece mi opadły .......... :no::no::no::no::no::no:

agnes to moze jednak sie cos juz dzieje ........:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry