• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no widzicie on jakis jest inny ;/
A to moje usg co byl zarys kregoslupa ale slabo widac przez tel 19072012086.jpg

reklama
Sylwia zarys jest na zdjęciu ale może on nie mógł go sprawdzić pod względem rozszczepu albo coś podobnego bo faktycznie jak był to nie mógł zniknąć a co do twojego m to niech się idzie *******nąć w łeb baran jeden faktycznie on jest inny z marsa kur.....:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

no i walsnie aniu dlatego chce iscprywatnie wlasnie mu wyslalam smsa z wiazanka bo tez mam cisnienie wiem ze zarabiam ponad 4 razy mniej od niego ale zarabiam jakby nie bylo ehh :(

On sie zmienil od kad zaczely sie u nas dlugi :( ja go rozumiem ze chce poczekac bo po co wydawac kase jak mozna to zrobic na nfz ale ja do gina ie dopiero 5 pazdziernika wiec kolo 10 dopiero bym zrobila usg a on mial by 150 zl w kieszeni zamiast wydawac je nie potrzebnie napisal mi ze sie zgodzil na usg ale jaak nie beziemy mialy co jesc z oliwka nie mam miec pretensji do niego bo sama dokonalam wyboru ehhhh kurde i stoje pod scianaa ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry