• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam dziewczyny
Znowu nie było mnie kilka dni. Antek 11 miał szczepienia i stał się bardzo marudny,nie gorączkował i w nocy też ok,ale w dzień .....
Nie mógł zasnąć jak zasnął to na 5 minut i ciągle na rękach i co się okazało to wcale nie po szczepionce...

Mamy pierwszy ząbek!!!!!!

Axa
super,że już w domku i co tam z tym karmieniem wyszło? Jak chłopcom podoba się siostrzyczka?Jeszcze raz gratulacje kochana:-):tak::-)

dziama
firanki prościzna jak będziesz miała pytania wal śmiało i czekam na meila z danymi-wiesz jakimi....

sylwia
nie zazdroszczę męża,ale cóż niektórzy faceci tak mają,że myślą z opóźnieniem.Myślę że z małym wszystko dobrze,po prostu był źle ułożony, bo inaczej lekarz by Cię tak nie zostawił.powodzenia:-)

Ilonka
udanej imprezy i buziaczki dla Pawełka,na pewno będzie grzeczny w kościółku. No i czekamy na fotki przystojniaka:)

Katrina jak to zleciało no nie? ja 20 robiłam test,ale 18 robiłam ten paskowy i już miałam cień cienia. A nasi mężczyźni już tacy duzi hehe.

Czytam Was na bieżąco jak karmię małego hihi,ale nie wszystko pamiętam:)

reklama
Witam się niedzielnie

u nas popsuła się pogoda :( szkoda ale co zrobić w końcu lato już za nami

Violu gratuluję pierwszego ząbka :tak:bardzo wcześnie już go męczą

Katrina jak ten czas leci ;-)

a gdzie nasza Piąteczka ???????????????? już drugi dzień jak jej nie ma odezwij się chociaż do nas

Ilonko udanego świętowania kochana

wszystkim życzę miłego dnia

dzień dobry dziewczynki

poczytałam Was troszkę , ale niewiele pamiętam:eek:

rocznica udana, ale mnie wczoraj tak wkurzył, że nawet mi się pisać nie chce.pewnie ma kryzys wieku średniego. mój chyba najstarszy z naszych małżów??????????????

ilonka udanej imprezy i wszystkiego naj dla Pawełka

dziama zdolniacho

viola pierwszy ząbek to rzeczywiście wydarzenie i radość- gratuluję

katrina czas leci- i ile już mamy dzieciątek w tabelce, a dopiero się wszystkie chwaliły testami

miłej niedzielki

Witam się w tą ponurą niedzielę :confused2:

Axa - jeszcze raz serdeczne gratulacje! ... jeśli chodzi o karmienie to nie do końca rozumiem, jak masz dużo mleka to spróbuj karmić piersią bo to zawsze szybciej i wygodniej. Nie trzeba podgrzewać mleka, czyścić butelek etc. Jak nie umie złapać cycka to kup sobie kapturki. Powinno to załatwić problem.

piateczka - szkoda że musiał Cię mąż tak na koniec wkurzyć, no ale tak jest z tymi chłopami ;-)

ViolaPop - o kurde ale szybko! ... może wszystkie tak polecą to raz dwa i będzie z głowy, oby tylko się nie umęczył przy tym za bardzo.

Katrina - tobie czas szybko leci a mi się dłuuuuuuuuuuuuuży hehe :laugh2:

a ja mam stresa przed wizytą, cały czas miałam pozytywne myślenie bo tak silne objawy muszą świadczym o tym że dziekco dobrze się rozwija bo wszystko mi zabiera, ale wieczorem przed spaniem jak byłam w ubikacji to zobaczyłam że razem ze śluzem były delikatne nitki krwi, mało, no ale były. Aż normalnie na ten widok nogi mi się zatrzęsły. Rano bałam się iśc do ubikacji bo myślałam że zobacze plamienia, no ale nic nie było. Nawet śluzu co też mnie martwi. Kutfa mać.

lori czasem tak jest w terminie @ i nic złego to nie oznacza

aniu no zezłościł mnie bo zemdlał, taki miał skok ciśnienia, a błagam go żeby się zaczął leczyć od jakiegoś czasu, ale jemu wiecznie daleko do lekarza

Lori leż i odpoczywaj a przede wszystkim nie martw się bo to tylko może zaszkodzić

edit

piąteczka ma rację w terminie @ tak bywa u mnie tak było

Piąteczko facetom zawsze daleko do lekarza jakbym o swoim czytała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry