• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania no pamiętam że maca:-) myślę ab mu kupić salfazin czy jakoś tak:-)

Roziu
mam nadzieję że twoje przeczucia się sprawdzą. O badaniu m nie rozmawialiśmy, ale gin zasugerował że byłoby dobrze je zrobić....ja jeszcze nie podejmuję tego tematu, zobaczymy jak z CLO będzie:-)

Sylwia dobrze że się zgodził:tak: a ty odpoczywaj,ob żadna choroba się nie przypałętała do Was:tak:

Dziama ale cuda, brawo!!!:-)

reklama
Ja tylko na sekundkę
dziama BOOOOOOOOOOOOOSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIgdy Tobie nie dorównam :-p:-p:-p:-p

Przepraszam ze tylko tyle ale od 7 rano latam jak głupia pirda.........nie mam siły............ a jeszcze muszę włosy ufarbować , wykąpać sie , dokończyć prasownie ........bede siedzieć do 12 pewnie :-(:-(:-(:-(:-( matko a jutro bede jak zombi wyglądać :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nogi mi juz w dupe wchodzą :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Odezwę sie pewnie dopiero w poniedziałek bo jutro raczej po chrzcinach jak padniemy to nie wiem kiedy wstaniemy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

życzę już teraz udanej nocki i niedzieli ............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaa nie wiem czy pisała do kogoś losiczka ale netu nie bedzie miec do piątku aż
:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ilonko- &&&&&&&&&& za jutrzejsze święto rodzinne :*

a ja sie już jutra doczekkać nie mogę........ matko jak ja za nim tęsknię........................ kochane dobej nocki i miłej ndz bedę w poniedziałek rano na posterunki buuuuuuuuuuuźźźźźźźźźźźźźźźka

Jestem i ja na chwilkę :-) U siostry byłam :-)

Ilonko udanej imprezy i czekamy na relację w poniedziałek :-)

Roza to trzymamy kciuki za clo :-);-):-)

Lori jak sie czujesz?? Puszcza choć na chwilkę, czy cały czas wymiotujesz?? A może spróbuj tych cukierków imbirowych... może w tej ciąży zamiast pogarszać sytuację zadziałają??? Myślę,że warto spróbować... Najwyżej zwrócisz :-p

ja też zmykam, także wesołej nocki dziewuszki :-)

Aaaa piateczko zapomniałam Ci pożyczyć wzystkiego naj z okazji rocznicy :-) I chyba udana, bo się nie zjawiasz :-)

Rozia - pomaga mi coca cola :sorry2::sorry2::sorry2: ... na tyle żeby zatrzymać coś w żołądku, no ale to nie zmienia faktu że cały czas siedze tak :baffled::baffled::baffled: nawet jak śpię to mam taka minę, muli mnie 24/h. Ciągle chce mi sie spac, jak lerzałam w wannie i chciałam poczytać gazetkę to mówiłam do męża żeby mi przyniósł zapałki bo nie dam rady :-p

piateczko - wszystkiego naj naj naj !!!

Kochane jestem. Dziękujemy za pamięć i za gratulacje. mamy się dobrze, wróciliśmy dziś o 20, jutro napisze więcej i wkleję zdjęcia:-) z zaskakujących rzeczy Ada pije mleko z butelki, poproszę o rady jak zatrzymać wybuch cycków!

Axa ciesze się że już w domciu :)
co do "mleczarni"to ja ci nie pomogę ale miejmy nadzieje że Katrina się pojawi bo ona przez to przechodziła pamiętam że mówiła żeby lekarstw nie brać bo one tylko hamują laktacje i nosiła chyba liście kapusty w staniku tyle ja pamiętam teraz czekać na rady innych :) czekamy na zdjęcia Adusi z mamusią :tak:

hejka wieczorową porą

Axa - dokładnie jak Ania napisała, kup sobie kapustę i jak tylko będziesz czuła, że masz piersi pełne mleka, wkładaj po liściu kapusty do każdej miseczki od stanika (najlepiej, żeby liście były troszkę zmiażdżone i zimne z lodówki) i co kilka godzin zmieniaj liscie - sama zobaczysz, jak juz będą zwiędnięte to czas na nowe liście i nie dotykaj piersi, tzn. brodawek, żeby nie pobudzać laktacji,

Ilonka, Viola, Losiczka - dziś dokładnie minął rok, jak Wam sie pochwaliłam, że mi wyszedł pozytywny teścik!!!! A dziś moje cudeńko śpi w łóżeczku obok i słodko posapuje przez sen.

Miłej nocki i rodzinnej niedzieli Wam życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry