• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama w pracy mniej już płaczą he he, teraz mam drugą zmianę więc luz, bo najgorzej jest rano takiego płaczącego malucha od rodzica brać.... a Maja przyzwyczai się, ale już tak nie narzeka...:-) za to już z katarem heh:baffled:

Sylwia mój m też pali:baffled:niestety....

reklama
Roza Sylwia to że wasi faceci palą to wiecie mój też pali ale Sylwia niech sobie twój odmówi i wyda t na USG dla dziecka a nie bedzie cie straszył że nie będziesz miała co jeść :wściekła/y: a Roza twój niech witaminy łyka na poprawę ja naprawdę polecam MACA mojemu pomogło

ale tu cicho - Ciekawe jak tam u Ilonki przygotowania do jutrzejszej Uroczystości :)

skończyłam tygrysa obiecałam pokazać więc wstawiam

Załączniki

• tygrys.jpg
    tygrys.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 51
Hej dziewczynki :-)

Ja mam dzis mega lenia, chociaż obiad dziś zrobiłam konkret, bo mój m zażyczył sobie śląskie :-) Tak się objadłam,że ledwo żyję teraz :-):-):-) Ale ma ciacho w lodówce, które mnie wzywa i nie wiem czy sie nie skuszę :-):-):-)

Sylwia ja normalnie nie wytrzymałabym z tym Twoim chłopem... Jakbym Go trzasła w łepetynke, to od razu by mu sie wszystko właściwie poukładało :-)

Roza zobaczymy co z tym clo wyniknie, bo ja myślę,że to Wam pomoże:-) A m nie chce iść na badanie nasienia??

Ania a Ty jak się czujesz?? Do kiedy Ty masz to zwolnienie??

Dziama jak co roku mamy wczasy w uzdrowisku, a później pod gruszą, czyli najpierw do mojej mamy, a później do teściów jedziemy :-) A co do Twojego rękodzieła, to jestem pełna podziwu... Ja to tak jak Lori beztalencie jestem... Aczkolwiek ostatnio zastanawiałam się, czy nie spróbować nauczyć się szydełkować :-)

truskafffka ja to się byczę już od dłuższego czasu, ale mój m w końcu odpocznie, bo on w tej pracy ma przerypane...

Rozia dziękuję że pytasz ja czuję się świetnie do puki nic nie robię dzisiaj robiłam na obiad krokiety to już w połowie mnie brzuchol ciągnął ale jakoś daje radę a L4 mam do 10października z tym że chyba za tydzień wrócę do pracy bo trochę z kasą krucho ;/

reklama
Rozia- no to mamusie się tam Tobą zaopiekują odpowiednio :) i dobrze. Nawet się nie zastanawiaj nad tym ciastem jedz póki możesz bezkarnie :) na zdrówko
Anulka- kurka mam nadzieję że ci zdrówko pozwoli jeszcze troszkę popracować bo skoro żle sie czujesz jak coś porobisz to może być różnie..... ech ta kasa masakra jakaś normalnie :( a robić trzeba (mega te czapy)
Sylwia - wszystko zalezy z jak gróbej włóczki i jak duża no i o która pytasz:) z tygrysem jest dużo więcej zabawy

edit dostałam pare min temu wiadomość na priv i niechcący wykasowałam poproszę o nią jeszcze raz

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry