• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskawka - myślę jak pleśniowy zamienisz na inny też będzie dobra :) a Ty jakie zmiany pokoju planujesz odświeżania czy coś więcej?
Katy- jak ja marzę o takiej wenie na sprzątanie mój pokój wygląda jak pobojowisko i tak naprawdę tylko w nim sypiam więc jakoś to znoszę ale zero weny żeby coś tam zrobić za to w mieszkanku podłogi myje jak głupia :)

reklama
Truskaffka ja tak mam jak czasami wpadne w cug to ciezko mi przestac........a posprzatalam wszedzie .......mozna robic test bialej rekawiczki:-D:-D:-D
Oj Anulka zachecilas mnie tym przepisem zwlaszcza ze moj m oprocz miesa bardzo lubi serki:-)
Dziama pochwal sie tym m .....moze zdj na grupie;-)pasuje poznac goscia co nam skradl serce kolezanki:-)

hehe a tu znowu cisza :P

ja zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej z mężusiem :szok::szok:teraz żeśmy wstali masakra normalnie :)ale trzeba nadrabiać bo za kilka miesięcy juz się tak nie wyśpimy:-p

Hej dziewczynki:-)

nawet nie wiem co tam u Was słychać:zawstydzona/y: dawno nie zaglądałam....

Widzę Katy jest:tak: - zapracowana że ho ho:tak:, cały czas kciukasy za tatę trzymam:blink: jak on się ma???

Ania widze śpioch nr 1 nadal:-p

Roszpunka jak synuś??? na pewno cudowny:-)

Truskaffka
a ty jeszcze pracujesz czy na zwolnionko się powoli szykujesz???

Dziama a ty jak tam??? kucharzysz dla mka widzę:-)

Ostatnia edycja:
Illonka,Ania dzięki za pamięć:-) miło mi się zrobiło bo humor mam nie najlepszy:-(

Dziamuś i dziewczynki po wizycie nastrój do d...., zostajemy przy PCO chociaż wynik Fsh i Ls nie jest najgorszy.... tylko Lh trochę podwyższone no i na dzień cyklu czyli wczoraj 13ty ani jednego pęcherzyka dojrzewającego!!!! płakać mi się chce .....:no::no: a miałam nadzieję buuu
Duphaston zostaje ale przesunęliśmy branie na 20 dc i od następnego cyklu CLO od 5 do 10 dc i zobaczymy...

Mąż też ma dbać o siebie a nie chce brać żadnych witamin co dopiero badać nasienie:baffled:, ehhhh godzę się powoli z myślą że będziemy mieć tylko Maję - a boli to strasznie :no::no:

Sylwia
widze że masz nie najlepszy czas kochanie z mężulkiem..... ob szybko minął i trochę się zastanowił chłopina nad priorytetami:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry