• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
i ja witam niedzielnie leniwie :)
wyspałam się za cały tydzień :)

obijamy się dzisiaj, przed nami tydzień pełen wrażeń. W środę usg, w piątek urodziny Mateuszka, w sobotę imprezka urodzinowa, a w niedzielę mamy rocznicę..szał ciał :p

Axa Mała Rozkoszna!!! Blondyneczka :) Wracaj szybko do formy, a Adusia niech ślicznie rośnie :)

Miłego dnia :)

Hej dziewczynki :-)

Ja dziś rano spać nie mogłam, później zupkę zrobiłam (krem z brokułów z grzankami :-)) a później usnęłam :-):-):-) Musiałam w końcu odespać:-)

Piateczko Ty to męcz tego Twojego chłopa, bo to nie przelewki jak takie ciśnienie ma wysokie,że aż mdleje...

Lori na pewno wszystko jest ok, ale rozumiem,że sie martwisz po ostatnim. A kiedy masz wizytę?? Jutro??

Axa no Malutka śliczna i niech rośnie zdrowa :-) A Ty jak się czujesz??

Viola no to gratulujemy pierwszego ząbka :-D:-D:-D

Czekamy na dobre wieści od łosiczki :-)

Witajcie dziewczynki - czytam Was codziennie a jak zabieram sie do pisania to albo mi posta wcina albo dzieci mamci potrzebuja :-)
AXA - slicznosci, gratki raz jeszcze

PIATECZKO - jestes niezrownana kobieto, uwielbiam czytac Twoje posty

ROSZPUNKO - zdrowka dla Was, niech Maksio wyjdzie z tego katarku wiem wiem co to znaczy bo przechodzilismy przez to z Darusiem

SYLWIA - chlopem sie nie przejmuj

ILONKO - udanego Wielkiego Dnia Pawiczka
LORI - wspolczuje mega mdlosci ale juz niedlugo bedziesz mogla cieszyc sie dobrym samopoczuciem, zdrugiej str zazdraszczam ja juz chcialabym znow byc w ciazy - eh te hormony

i tu konczy sie pamiec a zaczyna skleroza - wiec calej reszcie milego popludnia

reklama
Ania dzięki za podpowiedź o serze pleśniowym ;)
Dziama, odświeżyć pokój trzeba ;)
ja jak zwykle pełna podziwu do Twojego dzieła :)
Katy hehehe jestem pewna że biała rękawiczka nie wygra :-D
Roza jak będę mogła to do końca roku chcę na pewno pracować :) a w i styczniu może się uda :)
a u Ciebie się rozkręci, sama pamiętam moje czarne myśli, bezowulacyjne cykle, trochę wspomagaczy i się udało :) u Ciebie tez tak będzie, zobaczysz :)
Rozia Ania uważajcie na brzuszki
Ilona czekam na relacje po chrzcinach :) życzę spokojnej dłuugiej nocki po imprezie :)
Katrina jej...piękny rok za wami :)
Viola łał pierwszy ząbek..Buziaki dla Antosia :)
Lor stres jest i niestety będzie, tak to już z nami jest, ale gadaj z maluchem jak ja z Rybcią, że ma zdrowo rosnąć, słuchać mamuśki ;) i będzie dobrze!! Koniec Kropka!! :)
Piąteczko dzięki za wieści od Łosiczki ..biedna, nie ma lekko, &&&&&&&&&&&&&&& za bejbika u Niej :)
niezły szlaban fundujesz małżonkowi hehe w tej sytuacji na pewno szybko poleci na badania :-D
hahahaha doczytałam że już niegrzeczne maile poszły w ruch...i po szlabanie :-D

my się powłóczyliśmy nieco po wsi, kasztanów nazbieraliśmy, chłopaki obmyślają plan budowy rakiety z kasztanów :eek::baffled::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry