• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Właśnie zgrałam fotki z aparatu i wstawiłam kilka na grupę,ale jedno wklejam też tu:)
Nasza pierwsza zupka:)

Załączniki

• DSC03194.jpg
    DSC03194.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
a ja mam smaka na sarnę w sosie z jałowca- i sobie zamówiłam- ale dopiero jutro dojedzie bo aż z gór- mam tam ulubione jedzonko- i baraninka też przyjedzie- am am i pstrąg na masełku

Hej dziewczynki
Viola bardzo szybko ten zabek sie pokazal:szok:
Ilonka mam nadzieje ze imprezka Pawelka sie udala:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Dla niegotorcik1.jpg
Lori bedzie dobrze to sa poczatkowe tygodnie ciazy wiec roznosci moga sie pojawiac:tak: ..........fajnie ze znalazlas jakis sposob na ulzenie sobie w tych mdlosciach
Aniu chyba cie okrzykniemy spoaca krolewna bb:-D
Agnieszka czemu tak malo cie jest :-(?
Piateczko sklad my to znamy, chlopy to chyba uczulone na lekarzy:-D
Losiczko tak jest ze jak sie sypie to wszystko na raz ale potem zacznie sie ukladac;-)
Agnes i tak dlugo wytrzymalas :szok::tak:
Axa ale masz slodka niunie:tak: ja bym sie dala pokroic za taki skarb:-(
Piateczko jestem :-)

No wlasnie czeklam na ciebie i czekam......ja to ogladalam ostatnio......................hhhmmmmmmmmmmm...................wczoraj w nocy :-D

Piateczko gdzie sie podziewasz???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-):-):-)
Mega zmęczeni wszyscy ale baaaaaaardzo zadowoleni po chrzcinach :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Oczywiście człowieczek dnia meeeeeeeega grzeczny, w sumie przespał całe chrzciny i imprezkę :-D:-D:-D cwaniak...........:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jutro zdam relację bo dziś marzę tylko o ciepłej kołderce :tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry