Hallo Kochane!!! Życzę udanego weekendu:-)
Malutka cudna! śpi i je, i w ogóle nie płacze:-) jak dostała w szpitalu pierwszą butelkę, to zasnęła na 4 godziny, i teraz tez tak śpi
Dziama dziękuję:-) U mnie już lepiej, boli mnie jeszcze jak rob:-)ię siusiu, i niestety znowu zaczęły mnie boleć dydole. Do wczoraj było dobrze, zrobiły się miękkie, i nie bolały, a dziś też są miękkie, ale jak naduszę to bolą

a jeden, to aż kuje
Agnes jeszcze troszeczkę i Malutki będzie z Wami!!!! Ada urodziła się w 38t6d, więc też wcześniej zaplanowali CC, no ale to już donoszona ciąża, więc się nie denerwuj, jak już się zacznie:-)
Roszpunko Max słodziak, no jak mu takie usta zostaną jak będzie większy, to od synowych się nie opędzisz:-)
Aniutka cudne te karuzelki, mi najbardziej podoba się ta różowa, ale myślę, że dziecku bardziej spodobałaby się ta zielona, bo ma ciekawsze kolorki. Jak powiesiłam Adusi taką zabawkę biało czarną, z zielonym, przed noskiem, to patrzyła na nią z 10 minut:-)
Ilonka super baldachim! ja też jestem zwolennikiem baldachimów, dziecko ma jakoś tak przytulniej. Ada śpi z nami w sypialni, ale tam też mamy telewizor, i jak sobie coś wieczorkiem w łóżku oglądamy, to baldachimkiem zasłonię i jej tak nie mruga.
My dziś śmigamy kupić narożnik. Mam taką ochotę posiadać narożnik w dużym pokoju, że szok, zachciewajki po ciążowe:-) Ale tak naprawdę to mój Tatuś z Emilem przyjeżdżają pierwszy raz do nas w następny piątek! No nie mogę się doczekać normalnie!!! I przywiezie mi cały samochód zgrzewek wody cytrynowej z Żywca którą uwielbiam

A to mój wczorajszy zakup
Womar- 3w1 śpiwór śpiworek, OWCZA WEŁNA 106cm (2584223899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor oczywiście wiecie jaki:-) mam nadzieję, że będzie praktyczny!
Buziaczki dla Wszystkich!!