Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiesz wydaje mi się że masz tak ogromne możliwości, talent, umiejętnosci których ja Ci osobiscie bardzo zazdroszcze. Uważam że powinnaś aspirować wyżej bo mozesz z tych torebek zrobić super biznes. Nie rozumie dla czego szyjesz pod logo jakiejś baby. Szyj dla siebie, otwórz sklep internetowy, sprzedawaj an allegro, po znajomych. Sama rozkręcaj biznes. Postaw na dobre projekty, szukaj dobrych materiałów, postaw na oryginalne dodatki. Zrób może ankiete co się ludziom najbardziej podoba w twoich torebkach i to rozwijaj. Ja pamietam zdjecia torebek z materiału z kokardkami i one sie wszystkim podobały i mialas na to zlecenia. No to idź w tym kierunku. Teraz są modne dodatki w postaci kokard, motyli, kwiatków. Naucz się robić nawet sama dodatki z wiskozy itd. Popatrz u najlepszych co oni robią i sie na tym trochę wzorój. Uważam że masz ogromny potenciał ale kompletnie go nie wkorzystujesz. Ogromną zaletą twoich torebek może być ich oryginalność, niech każda torebka będzie inna i wyróżniająca się a teraz one mi się wszystkei wydają bardzo podobne do siebie i takie po prostu zwyczajne. Mam nadzieje że Cię to nie uraziło 

ale uczę sie wszystkiego powolutku i może założe swoją stronkę :-) I dziękuję za Twoją opinię.

Popracuj więcej nad projektami, zadbaj o każdy detal. Nie idź na ilość tylko na jakość a wiesz mi że sprzedaż więcej. Ty masz talent, to jest twoja pasja i hobby a to jest najważniejsze! 

płaszczyk ma cudwne aplikacje które może bedą dla ciebie jakąs podpowiedzią, może akurat Ci sie taki styl spodoba. 

Ja teraz długo myslałam co kupić mojemu bo ma 21 pażdziernika urodziny i w koncu kupiłam.......radio do auta 

ostatnio coś grymasił ze by chciał nowe lepsze wiec ma..tzn jescze nie ma hehe ......

.Wejdz sobie na Galeria poczekalnia Poznan pasaz rózowy tam moja babeczka ma sklep i wszystkie torebki ja szyłam .Zobacz jaki ma wybór i wcale nie jest jej tak łatwo sprzedawać.
i mam to szczescie że to co robie to tylko dodatek to męża wypłaty he he :-):-):-)