• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzięki roza
jupi-
smileroll1.gif

reklama
Dzien doberek :) Miałam Was soebie dziś odpuścić ale poki zdj się "zabezpieczają" nie ma zmiłuj kopia zapasowa pierwszy krok przed obróbką bo lubią się dziać cuda :) tyo wpadłam zajrzeć co u Was bo wczoraj jakaś menda smsa obiecała :P
Ilona bardzo dobra decyzja :) ja uwielbiam jeździć, mój marcin nie ma prawka i czasem bywa to uciążliwe ale z 2 strony jak by miał i miałabym jeździć jako pasażer to bym umarła :)
Piąteczko- kurka nie wiem czy z tym przypadkiem jeszcze coś zrobisz osioł uparciuch. Żeby tylko się nie ocknął jak będzie za późno.
Rozia- a kiedy tą łazienkę zamierzacie robić?
Agnes- nadal 2w1? sprzątanie nie dało rady Olkowi czas na sex :)
Karola- jak tam u mamci? doo kiedy się odstresowywujesz?
Róża- dobrze że zajrzałaś zgubo.
Truskawa- jak zdrówko puściło ci już troszkę?
Paula-zazrdoszcze tych wspólnych dni, my będziemy się widzieć w sr raptem kilka godz ostatnio na kilka dni nie bardzo mamy jak :(
katy- a jak tata? wypisały go te konowały

przepraszam więcej nie pamiętam.....

Ja wczoraj od 14-1 w nocy cykałam zdj na weselu, a dziś od 7 w pracy jestem potem na 15 znów zdj na poprawinach jakieś cztery godz i wracam jeszcze do pracy do 22 a jutro na ok 10 plener Boże żeby tylko nie padało bo się załamię normalnie. Lubie wszystko od razu załatwić bo potem się przeciąga a tak obrobię zrobię albumy i z głowy.

Miłego popołudnia

Dziendoberek :-):-):-)

Wpadam sie przywitać i spadam. Szuranko czeka:-) liscie na ogrodzie , klatka pozamiatane ( mówiłam Wam że mam tez dozorstwo??? ) Chyba nie :-(

Co do ząbka to z bólu od 1-10 dzisiaj jest 6 :-) ale tak; płucze gębulę szałwią , smaruje sacholem no ćpam proszki :-) ale dzisiaj już mniej oczywiscie. Powiem Wam że ten musujący lek na mnie nie działa :-( dostałam po nim tylko zgagę :baffled: a zębol bolał:baffled:

Ilonko super decyzja. Ja nigdy autka nie miałam a prawo jazdy mam juz 23 lata :-) Z drogi śledzie bo Ilonka jedzie :-D:-D:-D

Agnes chyba pogadała z Maksiem :-D:-D:-D

Miłego dnia babeczki :-):-):-)

reklama
Roza jutro rano pójdę.

Co do dozorstwa to ja lubie sprzatać, zamiatac liscie , odśnieżać nosić węgiel he he. Zawsze to jakaś forma ruchu i można sobie bez wyrzutów pozwolić na ciastko :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry