• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
niech se dziadek dla zdrowia trochę polata
chase.gif
haha

a później heja banana złapie się byka za rogi
2gwb921.gif

Witajcie Kochane!wczoraj caly dzien przegnilismy z m w lozku...a dzis sloneczko pieknie swieci,ale zimno jak diabli...ale najwazniejsze,ze nie pada ;)robie wlasnie pranie,a nazbieralo sie 3 pralki,a co to bedzie jakaly wyskoczy?!strach sie bac,no ale do jutra mialam sie oszczedzac z powodu skurczy i rozwarcia,a wiec pomalu zaczynam od dzisiaj...a musze jeszcze zmywarke oporzadzic,no a jutro chcialam jeszcze do kosmetyczki,u fryzjera bylam w miniony poniedzialek...no i od jutra jeszcze 21 dni,ciekawe co powie polozna i doktorek w piatek;)W zycze cudownej niedzieli losiczce bezbolesnej;)a rozy bezkacowej;)viola gratki na 4 miesiace Antosia :)piateczko kciuki za okielznanie osla;)ilonko gratki porzadnej decyzji,ja teraz to juz nie jezdze,ale ogolnie to juz 8 lat mam prawko i wcale nie zaluje tej decyzji...a wrecz przeciwnie ;)dziama,sylwia i paula pozdrawiam no i wszystkie,o ktorych zapomnialam ;)
Np.Rozie ;)

sylwia_d ale fajnie, zobaczysz znowu swoje maleństwo :-) a nerka oby tylko pokuwała i nic więcej ;-)

biapl to Ty już prawie na wylocie, tak ?
:tak:

ja dzisiaj tak gniję, bo u mnie pada i tylko 9 stopni na plusie
:baffled:

no to &&&&&&&&&&& za wizytki

a ja wykorzystałam chwilkę wolnego, bo maluchy śpią, starsze dostały na kino a ja poszłam zanieść kawkę i sprawdzić, czy biurko jeszcze stoi
sex1.gif
no i chwilkę mi zeszło hi hi

reklama
Piąteczko Ty to o kazdej porze dnia he he. Mi to już niewypada he he :-D:-D:-D

Agnes chyba na porodówce co ??? Ktosik cos wie???

Paula na grupie to piszemy coś czego nie wszystkie mogą przeczytać tutaj .Ilonka chyba :-( musi Ci wysłać zaproszenie tzn ta dziewczyna co założyła grupę :-):-):-)

Mój smarzy 3 kg :szok: łopatki :baffled::baffled::baffled: mam nadzieje ze na jutro jeszcze zostanie :sorry2:

Miłego popołudnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry