• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczka "potworki" wybudzone męczą mamusię ? ;-)

losiczka72 dziękuję za wyjaśnienie :tak: ale będziecie mieli wyżerkę hahaha
:-D

ale się obżarłam, bo objedzeniem tego już nie można nazwać :szok: a pogoda nadal barowa...

reklama
losiczko owu na horyzoncie, więc nie możemy się gniewać i trzeba zapraszać gości
sperm.gif
niech przybywają licznie i siedzą jak najdłużej

paula właśnie wstały

m "zaraz" skończy pracę i przypełznie na obiadek, więc i ja czmychnę za parę minut. właśnie ciekawe ile to jest zaraz , bo jeszcze nie sprawdzałam nigdy- minutnik start

146fs495919.gif
146fs495919.gif
146fs495919.gif
146fs495919.gif

ujć- to chyba jakiś wielki, straszny zaraz

tak sobie myślę- po co mi sms z ta informacją przysłał???? mógł mnie powiadomić pocztą
Laie_13.gif
nawet ekonomicznym , by zdążyło dojść

reklama
Ilonka gratki decyzji ja juz mam kope lat ale powiem ci ze przygoda byla niezla:-D
Róża wal jak w dym:tak:..........kawa już czeka z ciachem oczywiscie ;-)
Piąteczka oj tego twojego m już chyba nie zmienisz
Dziama jak na razie nie wypisali i mam nadzieje ze na razie tego nie zrobia.....bo im łby pourywam:angry:
Ale mialas pracowity weekend
Losiczko ktos mi tu obiecal zdj:cool2:......no ale poczekam bo wiem ze masz roboty po same zęby:tak:
Paula mialam zapytac gdzie ty pracujesz ale juz wiem :-)
Truskafffka zdrowka;-)

A ja dzisiaj od rana w ruchu, bazarek, pozniej zakupy ..............w koncu maciochy trzeba bylo kupic a teraz nadrabiam dzien z netem i spanie mnie meczy. No bo kto by wstawal w niedziele o 6.00 jak by nie musial

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry