reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A ja wrociłam z pracy oczywiscie biegiem po młodego do szkoły ,zakupy :-) i zaszalałam kupiłam dżiny az 2 pary hehe a co i tak mam ciezko jakiekolwiek spodnie kupic bo jak w dupce dobre to w pasie hohoho odstają jak nic :-(
teraz robie fryty i kotleciki taki szybki obiad i lekcje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ledwo żyję,znowu mam temp tzn stan podgorączkowy 37,2 i głowa mi pęka :((((
czuje sie jakby walec po mnie przejechał i wszystko mnie boli czuje sie jak połamana :-(

Truskaffko ,Roża co do przeziebienia to witaminki cytrynka i miodek nooo i soczek malinowy własnej roboty ze swoich malin :)))
Katy :(((( co do mojego leczenia szczerze mam to wszystko za przeproszeniem w d........ :-:)-:)-:)-:)-(
ten miesiac odczekam

Anka Ty spiochu niech ta Lilka tak cie nie męczy :cool2:

Losiczko to żeś poszalała przed kompem hehehehe ,ale dobrze ze kiełek nie boli yyyy uuu tzn dziurka :-D

Agus smiej sie smiej z moich wymiarów no wielkolud ze mnie ze hohoho :-D:-D:-D:-D:-D ale z tym zeby sobie cos kupic hehe to tez sie musze nabiegac i nie jest to juz smieszne ;-)
kurcze nie wiem od czego mnie to choróbsko tak łamie :(((

ok zmykam do lekcji
ale najpierw frytuszki domowej robotki :D

buzialki Kobietki ;)

Marta wiem o czym mówisz - moja przyjaciółka ma tak samo, czasem rzeczy w smyku dla siebie kupuje, największa rozmiarówka a jednak:-) często coś przerabia:-)

A ja czekam na męża i jeszcze go nie ma....heh:baffled:

ja mam najwieksze doswiadczenie w ty ile to jest "tam i z powrotem" to jakies piętnascie minut o od stąd do w piiiiiiii.......................zdu

reklama
kobitki nie mam dzis siły, tak mnie boloi glowa ze az mi niedobrze :-( takze szybko dodałam 6 fotek na grupie z imprezy Jasia .... jakosc brzydka niestety bo znajomy robił i cos nie bardzo mu to wyszło .... ano trudno ....tyle zapisałam sobie na moim tel. a reszte ma moj m, a juz mi sie wczoraj nie chcialo z tym dluzej bawic ....
jutro cykne jeszcze tych szmatek z lumpu ....

przepraszam ze tylko tyle ...ale normalnie mnie tak mdli ze oszaleć można !!!!!!!!!!! :-(

Do góry