reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam Kochane ja jak zwykle w pośpiechu,wiec napisze co zdążę.Agnes &&&&&&&&&&&&& ,no wreszcie sie uparciuszek zdecydował!Piateczko no gratki z powodu zrzucenia gipsu,wreszcie wolność!doczytałam że sie dopieszczasz...mi też by sie przydało,a tu czasu ciągle brak!Martus a co Ty tak narzekasz na swój wygląd,śliczna dziewczynka jesteś,prosze wiecej żadnych głupot o oponce nie pisać!ale przyznam sie że i ja czasami myślę że może coś zmienić na lepsze,może kolor włosów,bardziej zadbać o siebie...ale kiedy? praca 12 godzinna,przynoszę ja do domu,niestety inaczej nie umiem,kończe kurs na projektowanie wnetrz i zaczęłam studium doszkalające na public relations,wszystko na potrzeby firmy.mam plan,kiedyś założyć własną,jak juz nabiorę doświadczenia:sorry2:. do tego gotowanie,sprzatanie,zakupy itp.M.chetnie pomaga ale ja niestety po nim wszystko sprawdzam,i ostatecznie wolę sama wszystko zrobić.zołza jestem i tyle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:! a u fryzjera to ja byłam tylko po komunii,bo mama sie uparła podciąć włosy i przed ślubem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:! no i co ze mnie za kobieta? no i widzisz Martuś przy mnie to nawet moja babcia jest bardziej kobieca!

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Agnes gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękny synuś i kawał chłopa :) :) :) :) :)

Ja roboty po sama szyje wiec wpadam sie tylko przywitac i spadam. Katy to nie tak kochana. Ja bardzo doceniem moja prace ale juz pisałam że lepiej zarobic na ilosci niż sprzedac 1 torebke na miesiac za astronomiczna cene . A babeczka od torebek tez by lepiej sprzedawała gdyby zrobiła torebki taniej. Ale to indywidalna sprawa .

Pa pa pa narazinko

Martus lanie cie czeka jak ty zaczniesz oponke zrzucac:tak:
Pamela kobieto naprawde dzieciatka ci trzeba , moze wtedy troche zwolisz bo sie nam tu wykonczysz:szok:
Losiczko wiem kochana i nie chodzi mi o to zebys brala krocie za torebki :no:ale mysle ze jakos nie bardzo wierzysz w swoje mozliwosci , czekaj my ci tu rozreklamujemy firme....ja juz opowiadam po znajomych :-);-):-D

Dobra lece bo pozniej bym chciala wrocic kolo 3-4 tej a co :tak:

KatyB mój M. tez tak mówi,jak tylko będzie fasolka rzucam wszystko! mogę nawet odejść z pracy! może te wszystkie zajęcia,które sama sobie narzucam mają pomóc mi zapomniec o problemach:confused:...powiem Wam szczerze że ja nie czuję sie w pełni kobieco właśnie dlatego ze straciłam moje 2 Aniołki.ostatnio powiedziałam mojemu M. jak miałam dolinkę,że on ma jeszcze czas ułożyc sobie życie z kimś innym,z kims kto urodzi mu dziecko bez problemów...obraził sie na mnie i spytał za kogo go mam... ale tak własnie czuję,że może ktoś inny bardziej by go uszcześliwił...

Kuzwa!!!!posta mi wcielo,a tak sie naprodukowalam...Agnes Mamusiu!!!!gratuluje Synka,piekny okaz zdrowia i niech sie zdrowo chowa,a Ty predko wracaj do zdrowia:)slicznota:*a ja w szoku,ze tak szybciutko poszlo:)no i to rzeczywiscie nie lada wyczyn takiego chlopa wycisnac;)gratuluje jeszcze raz:*no to czas tabelke uaktualnic;)kto wie,moze ta akupunktura jutro cos wskora;)ja tez juz chce tulic mojego Kianka;)lece do kosmetyczki,bo w poniedzialek zolzy nie bylo...no i dzis bedzie barszczyk z pierogami z kapusta i grzybami,bo przez przypadek w koncu znalazlam ten polski sklepp niedaleko mnir;)no marze maja niezla,bo 2,50 euro za 350 gram pierozkow mrozonych,ale mam to daleko gdzies,bo mam ochote i koniec:)i wedlinke i kielbaske i wszystko maja z Polski :)jestem happy:)ilonko!moglabys mi prosze wyslac Twoj nr.komorki na priv.bo jak cos to wolalabym Tobie najpierw eska albo mmska wyslac;)zebys dalej przekazala:)dzieki :)

Witam Babulce już z domku w ten średnio ładny dzień ;-)

KatyB chyba będę musiała spróbować zrobić te placuszki, bo jeszcze ich nie jadłam, a zapowiadają się całkiem smacznie
:blink:

ilona24 węgorz wyduszony wedle Twojego zalecenia hahaha
:-D

Ooooo jej szybciutko Agnes poszło
:tak: witamy Olusia, piękny jest !!! :-)

pamela nie pierdziel głupot
:angry: ! gdzie Twój mąż znajdzie drugą taką jak TY ? Nigdzie ! a dzidziusia jeszcze się doczekacie :tak: :blink:

a ja na 16:00 do pracy, ale na szczęście tylko do 22:00 :shocked2: (tak, tak mam jeszcze zmiany 6 i 10 godzinne poza tymi 12stkami) :eek:

reklama
doczytałam pamela jak będziesz pierdzielić głupoty to dostaniesz manto
whip1.gif
whip1.gif
whip1.gif

Do góry