• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
paula naprawdę nie jest źle- żeby nie było nudno to sobie miksuję do tego za każdym razem coś innego- ale pomidor wymiata

edit
a moja trzódka właśnie wcina schabowe na pół talerza zapieczone z pieczarkami i serem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej Ilonka i tylko tyle???????? Kurcze naprawde lanie dostaniesz, po tylu dniach nieobecnosci nic nie piszesz co sie dzialo jak cie nie bylo itp????
Martus szkoda nerwow na takich debili, szukaj innej pracy i zostaw tego barana

piąteczko no to elegancko, najważniejsze żeby Ci smakowało i „oczyszczało” organizm :tak:

popieram w 100% KatyB, ilonko24 chcemy więcej info co u Ciebie ! :-)

malami współczuję... :-(:blink: ludzie są beznadziejni... nawet jak są podwyżki to nic nie dają bo tak wszystko drożeje a oni takie cyrki odstawiają!!!!!

piąteczka widzę, że się zawzięłaś!!!! tak trzymać:)))

ilonka pewnie Ci podam niedługo dane do tabelki z nowym cyklem:-(:-(

zaraz lecę do domu
potem będę

A ja lece po młodego. Mam nadzieję że dzisiaj pięsci nie używał :wściekła/y:. A wczoraj w ramach kary napisał 50 razy Nie będę bił sie z kolegami. Dlaczego 50 ??? Bo tydzien temu zrobił to samo i pani jako kare dała mu do napisania 20 razy więc widac nie zadziałało. A ma powiedziane że nastepnym razem ( nie daj boże ) napisze 100 razy . Może mu cos zostanie w pamięci. No wspomne jeszcze że był bardzo dumny z tego że tak szybko i ładnie napisał :sorry2::sorry2::sorry2:

Martuś brak słow na takich wyzyskiwaczy. Normalnie u nas to bedziemy pracowac tyle i za tyle co w Chinach :wściekła/y:

Cieszę sie ze zadowolone jesteście z mojej sraczki hi hi :-D:-D:-D ale już nie mam czym ......s .......ć :-D:-D:-D

Narazinko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry