• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hey! jestem z powrotem!!! ale macie predkosc dziewczyny... nie wiem czy nadaze ^^... chcialam jeszcze zapytac czy macie tutaj jakias tabele, czy cos gdzie moge Was wszystki w miare ogarnac, oswoic sie z waszymi nickami, jakies informacje etc. ja nie mam nic do ukrycia i tez moge sie wszelkimi danymi podzieli, w ramach rozsadku oczywiscie :cool2:

reklama
no i proszę jak się dziewczynki poprawiły- meldują się aż miło

a ja wykrakałam- losiczko
0453.gif

Jestem :-)

Malamiu co za frajer !!!!!!!!!!!!!!szukaj Słońce innej pracy, bo się tam wykończysz, a to też na płodność niezbyt dobrze wpływa...

U nas wszystko ok :-) Mała pieknie rośnie, już jest w połozeniu główkowym i mam nadzieję,że nie zrobi mamie psikusa i się już nie obróci :-) Jak do tej proy byłą bardzo grzeczna, więc nadal na to liczę :-) Ja mam brać witaminy, bo mam spadek hemoglobiny i w zasadzie tyle :-) Na szczęście mogę używać kropli do nosa, więc jestem przeszczęśliwa, bo inaczej bym nie zasnęła dziś w nocy, bo mnie już konkretnie rozkłada...

Muszę do apteki i do sklepu skoczyć, więc zmykam.

Aaa, witam nową staraczkę :-) mam nadzieje,że sie tu zadomowisz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry