• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jane no własnie nie wiem :-(. Najlepsze jest to że on ma takie szczęscie. Tzn najpierw go obijaja potem on odda i akurat pani widzi. No i jest uwaga w dzienniczku. Jako matka przykro mi że tak sie zachowuje bo w domu nikt go nie bije ale chyba przyczyną jest komputer niestety :-(. I tak graja w gry na które ja pozwalam . Ach na szczęscie rzadko sie to zdarza . Choć przegiał trochę. Bo 2 razy w miesiącu to juz nie przelewki :no:. Szlabanik na kompa ma zobaczymy co dalej .

Piąteczko pałeczkę przejełaś :-D ale mi juz nie oddawaj :-D najwyżej podaj Katy bo prosiła żebym jej tą moją srakę poczta wysłała :-D

Ilonko co tam ??? Wpadłaś i wypadłaś :-D

ta akcja z wczoraj już jest z komentarzem baywatch hi hi

e5029ca0bcc794bc0828b205b583e905.jpg

roza - a juz myslalam ze ty tylko ja taki zagorzaly kibic.. :-) nie wiesz ze jak sie pi....li to wszystko naraz.. wiec nie bardzo mialam kiedy zajrzec..ale sie poprawie :-) no i kompa nie mam czekam az zrobia wiec wisze na tel..i ku... mnie bierze jak mam w nim pisac...a dzieciom drugi komp potrzebny... :-)

reklama
no losiczka sprawa nie łatwa ale u dzieci to chyba normalne... ja też bym czasami z miłą chęcią komuś w pracy przywaliła:-D

fajne te zdjęcia:-D:-D:-D

idę zrobić obiad na jutro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry