• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Wiatj Violapop :-D

Malami wspolczuje szefa, dlaczego to w wiekszosci sa mendy sakramenckie???? a chcialoby sie pomyslec, szef -tez czlowiek... echhh:crazy:

Rozia nie znam sylwii ale mam nadzieje ze bedzie u niej wszystko w najlepszym porzadku!!!

ide dziewczynki troche niemieckiej telewizji poogladac, odkad skonczylam kurs jezykowy to jedyne zrodlo z ktorego moge sobie jeszcze powtorzyc co i jak...

Ostatnia edycja:
Martuś licz licz kochana na wpadke :-) ;-):-) ale u siebie he he.

Violu no pewnie że pokaże . Teraz jak sie nauczyłam :sorry: wstawiac zdjęcia to pikuś :-)

Wczoraj pomyłam okna poprałam firanki domek przygotowany do sezonu jesienno- zimowego :-):-):-)

Spadam na chwileczke szuram bordową torebeczke :-)Zobacz załącznik 508294 kolorki dla Ilonki

Ostatnia edycja:
Losiczko na swoja tez licze ale jakos nie wychodzi niestety :tak:
Piateczko ta Twoja złota rybka cos nie kuma :zawstydzona/y::-D bo życzeń nie spełnia nie nakarmiłaś jej czy co??????heheheh

Valy nie no masakra pomyslałam sobie ze jak fasolek tylko sie pojawi to spadam na L4 :-D
wiec zaciskajcie mocno kciuki hihihihih:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
iiiiiiiiiii fluidki poproszę w duuuuuuuuużych ilościach :tak::tak::tak::tak::tak:

Martuś mówisz i masz :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oby Ci szczęście przyniosły :-)

dzień dobry dziewczynki

widzę, że sraczka nie śpi ha ha

mnie maluchy dały dziś pospać do 9, ale za to odkąd otworzyły oczy to już mma
pillowfight.gif

duże w szkole całymi dniami , więc przynajmniej one się nie leją - a tez potrafią

miłego słonecznego dzionka

ILONKA!!!!!!!!! złoił Ci ktoś kiedys porządnie dupsko?????????

Ilonka może sie bawi w partyzantkę he he :-D

Za każdym razem jak fluidki ślecie to mam ochote dziękować :baffled::baffled::baffled: a swoję droga to niedługo skonczą sie fluidki bo dziewczyny sie rozpakują a plusików to chyba ze 3 miesiące nie było .
Nie obijac sie dziewczyny :-):-):-)

Roza nam zaraz za plusikuje i to podwójnie he he to nadrobi :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry