• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej babeczki:-)
Ja moge powiedziecze chyba bede zyc:sorry:........glowa nadal boli i brzuch tez ale chyba sie pozbylam guli z gardla i jakos tam bede sie turlac do przodu....do pracy ide tylko na jedna chate reszta przelozona w czasie :tak:
Jane szkoda ze i ciebie zalalo ale idziemy z Malami niemalze leb w leb.....moze razem zatestujemy ....kiedys:sorry:
Losiczko to ja sie chetnie zamienie:tak:...........pecherz za zdrowe jajniki , co ty na to???:-D
Rozia a moze zrob sobie inhalacje na miseczka:sorry:???
Valky skad ja to znam:tak: owu sie zbliza a stosunki z m coraz gorsze a po owu jakby wszystko reka odjal:eek:
Viola moze to te zabki Antosia tak mu daja popalic??? Szkoda dziecka .....:-(
Martus mowie ci slonce pocichutku sobie szukaj pracy i zostaw dziada :angry:w najmniej odpowiednim momencie, a jak by co to ja cie wezme na kobelki do mnie :-);-)
Sylwia trzymaj sie &&&&&&&&&&&&&&&:-)
Piateczko a ja myslalam ze cie poduchami zaatakowaly dzicieta :-D
Ilonka prosze wpisz mi date kolejnej @ na 18,11 chociaz nie wiem czy tak bedzie bo tym razem znowu wyszlo inaczej:baffled: .......no i domagam sie zdj Papiego:tak:
a Dziama pewnie zawalona robota:sorry:

A moze Zzagubiona by sie odezwala albo Lori????

reklama
Katy no właśnie pytałam babeczkę w aptece o inhalację i powiedziała mi,że raczej nie za bardzo, chyba,że nie bęędzie to taka bezpośrednia inhalacja, tylko tak gdzieś ogólnie w pokoju będe niała to ustawione... Sama już nie wiem...

ja się musiałam jednak z tableteczką przeprosić bo się franca rozhulała :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

idę zaraz na kawę i zjem coś słodkiego a co tam dziś mi się należy. I tak spalę więc mam to gdzieś .....

ilonka coś się dzieje, że się nie odzywasz?

malami
wpadaj i zmykaj na L4...ja niby chcę pracować ale kto to wie co będzie??

rozia dzięki za fluidki:tak:

katy no super by było razem zafasolkować:))))

Jane ja tez pochlonelam 3 tabsy i wcinam kanapke z nutellą:-D:-D:-Dale prawa str nap*****la ze szok.....chyba sie zwine jak slimak zaraz:eek:
Losiczko lepsze twoje niz moj jeden:tak:pęcherz oddam w dobrym stanie nie przejechany nigdy zadna infekcja...niemalże nówka:-D
Rozia ale wytlumaczyla ci dlaczego???? :eek:

Witam Kobietki ;-)

KatyB sąsiedzi Ci się udali, nie ma co
:eek: :tak:

Valkyrie wiem, że już pewnie dawno po jajcu, ale ja reflektuję gdybyś robiła jeszcze raz
:tak:

ja dzisiaj mam humor do d**y, ale zupełnie nie wiem dlaczego mnie tak przybiło, zazwyczaj na @ tak nie reaguję... :baffled:

juz mnie sie znudzila ta telewizornia... masakra... a nie zgadniecie co tu leci... ZAMIANA ZON... dzien w dzien... ohhh god!!!!

ja tez łapię fluidki, łapię :laugh2::-D:laugh2::-D... musi sie udac w końcu każdej z nas!!! ja marzyłam o letnim bobasku w przyszlym roku, ale nie wiem czy sie uda... poprzednim razem tez bynajmniej nie poszło nam według planu :zawstydzona/y:

dziewczynki a dlaczego ja nie moge oglądać wszystkich wykresów waszych??? poblokowane są??? bo moj to chyba każdy widzi??? nowam na enpr.pl ^^

edit: Paula niestety po jajcu juz, ale następnym razem będę pamiętać :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Ale się wydarzyło a tylko wczoraj mnie nie było :szok:
losiczko a ona płaci od razu czy dopiero jak się sprzeda?
piąteczko ten twój luby to prawie jak gestapo nic tylko by przesłuchiwał:-D
malami nie przejmuj się tym łosiem ja wcześniej miałam szefa który na nas klnął wyzywał i mówił że jesteśmy zerami. A jak chciał kogoś zmobilizować to mówił że albo się weźmie do roboty albo niech sobie szuka innej pracy bo on go tak zgnoi i zniszczy że sam będzie chciał " wypi**dalać", zrobiłam powinno się dać już pod wykresem komentować
Witam Nowy nabytek :-)
Ilonko odzywaj się więcej:happy:
Kąty no widzisz a u nas na dole w domu mieszka szwagier (alkoholik jak nie pije spoko gość ) dobrze że pierwszą pomoc miałam bo już tyle razy padaczkę miał że prawie jestem perfect już nie wspomnę wzywania pogotowia i przyjazdu policji jak Julka miała rok jego obecna dziewczyna się cięła bo powiedział że to koniec więc znowu wszystko ja przynajmniej wiem że w sytuacji stresowej nieźle mi idzie bo bez problemu współpracowałam z pogotowiem za to jak się rozłączyłam to nie mogłam telefonu utrzymać z nerwów adrenalina działać przestała i wtedy potrzebowałam chwilki
Resztę przepraszam jak pominęłam ale nie mogę się skoncentrować i ogarnąć tego jakoś
W sobotę mam imprezę równa piąta rocznica ślubu więc przychodzą moi rodzice z bratem mój dziadek z babcią teściowa (choć już się wykręcać zaczyna ) miał być mój szwagier ale wpadł w cug i jego syn (on napewno przyjdzie) więc roboty co nie miara zwłaszcza że taki mały remont robiliśmy a mój m to ma taki słomiany zapał że nic tylko bat i zaganiać do pracy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry