• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada to macie przejscia z tym szwagrem:szok::szok::szok:......wspolczuje ale w pl kiedys mialam podobna sytuacje bo mialam wujka ktory byl glucho-niemy i samotny, takie byly nie raz jazdy ze szok a wszystko przez ludzi nastawiali go przeciwko moim rodzicom......bardzo dobrze pamietam te awantury.....ale wykorzystywali jego naiwnosc...bylo minelo....wujek juz po tamtej str
Losiczko a dawaj dwa jak by co bedzie na wymiane....jako zapasowka:-D:-D:-D
Vilky moj link juz sie w sygnaturce nie zmiescil ale jestem u kazdej z dziewczyn podpisana...tak wejdziesz :tak:
Taki przystojniak ci rosnie a ty myslisz ze bysmy cie nie przyjely????? Moze ktoras z nas core bedzie miec....tak ze wiesz:-D:-D:-D
Rozia smacznego :-)
Kurcze Dziame tez zalalo buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

reklama
Ach zapomnialam dodac ze jest dobra na wzszystko:-D:-D:-D
Kurcze musze isc na chwile do pracy a tak mi sie nie chce i pozniej na spotkanie klasowe mojego chcrzesniaka......a tak mi sie nie chce :confused2::confused2::confused2::confused2:

Paula zrobię sałatkę z kurczakiem i ryżem i zwykłą jarzynową ; jajka w majonezie (bo lubię); do tego roladę z mięsa mielonego z pieczarkami i serem (myślę nad sosem ale chyba grzybowy zrobię bo mam takie swojskie grzybki mix co znalazłam maślaki prawdziwki kozaczki brązowe i czerwone) ; do tego upiekę strudel z jabłkami i taki jeszcze jeden placek z masą i takiego tortowego placka po kawałku kupię w piekarni bo mnie taniej wyjdzie niż upiec i moja mama przyniesie karpatkę. No i wiadomo ogórki ciastka wędliny i takie tam nie chce przesadzić ilości nie duże ale żeby było w czym wybrać

Katy to kwestia przyzwyczajenia. Na szczęście my mamy cały górny poziom a on z teściową i synem cały dolni poziom wiesz praktycznie niezależne a teraz jeszcze sobie kominek wstawiliśmy żeby było taniej bo on się oczywiście do niczego nie dokładał i będziemy palić w centralnym tak tylko żeby lekko ogrzać dom a resztę kominkiem dogrzewać.

Piąteczka oj trzeba ale ileż można gadać już czasami nawet sama robię bo nim się doproszę to tyle nerwów zmarnowane te chłopy....:-D

hej ja dziś poszalałam i na kawce posiedziałam:tak: dostałam od koleżanki na poprawę humoru jeżyka i od razy mi lepiej:-D:-D

nie mam za bardzo czas bo popracować muszę ale podczytuję.

katy raczej idę bo nie mam za bardzo wyjścia... muszę jeden mecz w tygodniu rozegrać więc już nie mam czasu żeby przełożyć. A zresztą co ma być to będzie... jakoś może dam radę:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry