• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hahaha to ci gagatki :-D
ja słyszałam, że nie ma możliwości takiej w bloku, bo musi być komin odprowadzający, ale to też tylko słyszałam także pewności nie mam :-p no, ale może znajomi jakoś to sobie zainstalowali skoro mieszkają na ostatnim piętrze :tak: skubańce no ! :-)

reklama
ja wam nie pomoge bo nie wiem jakie sa przepisy w bloku..ja mam domek wiec moge :-):-):-) najwazniejszy jest komin..a mieszkaja na ostatnim pietrze wiec moze wtedy pozwalaja

Ostatnia edycja:
Nie uwierzycie :angry::angry::angry:

Ten chłopczyk odemnie z domu właśnie mi stwierdził ze potrzebuje pokój do środy :szok::szok::szok: I czy może zostać ja mu ze nie a on jakby do niego nie dotarło i mówi ze No w środę sie juz na pewno wyprowadże :baffled:
Ja mu na to ze nie ma takiej opcji bo juz wysoko w ciąży jestem i ze muszę malować prac i wogóle pokój przystosować do dziecka
jego odpowiedz : hmm

hej! witam wieczorkiem.

przepraszam ale nadal nie ogarnęłam wszystkiego co się tu dzieje. maluch troszkę absorbuje moja uwage i mam mało czasu. mam nadzieję że to się wkrótce unormuje. dzisiaj byłam na spacerku bo pogoda cudna. po obiedzie jak mały spał to ja razem z nim i dopiero teraz mogę usiąść.

lecę pod prysznic a potem sprobuje poczytać co sie działo. miłego wieczorku

joanna35 bye bye :-)

LiLuu no to pogadaliście... czyli w sumie nie wiadomo na czym stanęło? On jest jakiś niepoważny :eek:

edit.: agnes2704 no witamy
:tak: i zapraszamy do pogawędki jak znajdziesz chwilkę czasu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry