• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia jak to co : hmm

Paula stanęło na tym ze do południa w niedziele ma opuścić pokój i nie ma innej opcji musi sie wyprowadzić wyprowadza sie juz miesiąc kij mu w oko wiedział od początku i sam mówił ze mieszka do końca września więc ja sie niemczuje winna w szczególności ze w sobotę z ńim gadalam i mówiłam mu ze to jego,ostatni tydzień i kropka !!!!!!!!! Nie mam wyrzutów sumienia bo miał czas na znalezienie pokoju

reklama
Idę spać dziewczynki :*

Jutro wybywam wcześnie rano, bo do domku jadę po dowód stały od auta, więc będę dopiero wieczorem... Produkujcie tak umiarkowanie,żebym później po nocach nie siedziała nadrabiając, ok ?? :-)

Kolorowych snów i spokojnego piątku Wam życzę :-)

LiLuu do końca września, a tu już prawie koniec października :eek:
ja wiem, że Tobie nie do śmiechu, ale słuchaj :tak: on się w Tobie zakochał i jak się wyprowadzi to będzie przeżywał nieszczęśliwą miłość dlatego tak ciężko mu się rozstać ;-):-)

Rozia Dobranoc
:tak:

I ja się żegnam do juterka Babulce
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i jestem zniknelam bo mialam w koncu gosci z wczoraj:confused2:
Marysiu super ze Anecia tak rosnie:-)
Różyczko to teraz tylko czekamy :-)
Piateczko to kochaj go tak zeby kiedys zagral ci na urodzinach to i ja sie pojawie :-D:-D:-D
Ania ale powiedz mi jak on moze zostac skoro ty wynajmujesz ten dom i rzadzisz, tak??? Nie ma sily zeby zostal jesli sobie tego nie zyczysz!!!!;-)
Agnes ...ciezko ci bedzie wszystko ogarnac tutaj bo duzo sie dzieje:sorry:.........gratki spacerku z tym naszym pyziolkiem :-);-)
Ciekawe jak tam Jane czy daje popalic chlopakom :-D
Ilonka widzisz od razu lepiej :tak:

hej ho jestem:))))

przegrałam ale super się grało i miałam nawet szanse na wygranie :tak: nie jest ze mną tak źle ale facet to jednak ciężki przeciwnik. Może z innym mi się uda:-p

rozia zajebista instrukcja i filmiki widzę te samie co ja oglądasz:-D:-D u mnie w pracy to już normalnie boże nie można powiedzieć bo od razu całe boże boże bożenko się nasuwa:tak::tak:

a widziałyście to: Legendarny finał Mazury ORLEN Grand Slam Stare Jabłonki 2012 !! - YouTube :tak:

kurcze coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam .... muszę zmykać spać bo jutro m ma drugą zmianę i jade do pracy z koleżanką więc nie mogę się rano grzebać....dobrze, że jutro piątek.

a no i brzuch przynajmniej przez tego squasha mnie przestał boleć:tak: :tak:całkiem o nim zapomniałam...

ania wywal tego gościa i nie przejmuj się, w końcu Ty też musisz się przygotować

można mieć kominek w bloku bo u nas sąsiedzi mają. Tylko trzeba jakieś pozwolenie mieć, no i odpowiednie podłączenie do komina. Ale w tych nowych blokach to chyba nie problem.

nic więcej nie pamiętam... sorry

dobranoc

witam sie z rana:-) i zmykam zaraz do pracy i dziewczyny do szkoly zawiesc...:-) zjawie sie pozniej..moze M :-) sie dzis zlituje i za malowanie sie wezmnie:-) ale jak to mowia nadzieja matka ....... :-):-)

jestem i ja z rańca :-)!!!

aleście płodne dziewczyny!!! dzieje się tu oj dzieje, ja nie nadążam jak na razie... niestety!

witaj ilonko! dobrze że miałaś okazję troszkę odpocząć :tak:

a więcej grzechów nie pamiętam... jest was tutaj tak dużo że mi się na razie miesza wszystko, jak przeczytam 5 stron a potem spróbuję je streścić to może wyjść niezła sieczka :baffled:

reklama
Valkyrie spokojnie ... powolutku ..... z czasem nas zapamiętasz.... pocieszam Cię tym ze każda z Nas była na tym etapie że nie wiedziała co i do czego hehe... także i TY z czasem bedziesz śmigać po BB jak szalona :-D:-D:-D:-D

Ps. przystojniach ten Twój syneczek :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry