• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami foch....:-p mnie tam do śmiechu nie jest Ty moja czarownico !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled: Ty lepiej mi niczego nie przepowiadaj bo juz mi przepowiedziałas poród w urodziny ..... i co ??? jechałam na porodówke :-D
dziama a co sie dzieje z tym netem ????????? bez przewodowy masz jakis ?????????????????

szybko mi tu sie spowiadac co na obiad macie .......... u mnie standard BRAK POMYSŁU ......:baffled:

reklama
Ilonko - tak bezprzewodowy ale wszystko smigało jak tra lalal od 3 dni jakies grubsze akcje są i nie tylko u mnie ale u połowy ludzi którzy u nich mają. Nie może być idealnie zawsze. Mielone zrób :) no chyba że pościsz w pt to rybka z warzywami:)
Valkyrie - no a jak mały w przedszkolu sobie z barierą językową radzi???
Viola- może w dzień maluszek da mamci odpocząć. A jak tam Twoje poszukiwania pracy?

Violapop witaj!!!

jane miłego dnia!

dziama wiesz, radzi sobie jakoś... szczerze mówiąc to troche czasu straciliśmy bo przyjeżdzając w zeszłym roku w październiku nie dostaliśmy już dla niego przedszkola... wiec musiał aż do sierpnia tego roku czekać i siedział w domu bidoczek... na szczeście ma talent do języków po mamuci i moim zdaniem idzie mu bardzo fajnie, nauczycielka w przedszkolu też mówiła, że zanim pójdzie do szkoły to już będzie na pewno bardzo dobrze mówił
ilona ja ide na łatwiznę, będzie krupniok z ziemniakami i ogórami :tak:, albo paluszki rybne:cool2:

dziama wątpię bo w dzień to on w domu śpi 2x po 40 min ,chyba,że na dworze jest to więcej pośpi. A co do pracy to jeszcze nic nie znalazłam,ale też za bardzo nie szukałam,zacznę na dobre szukać w grudniu.

Ilonka wczoraj miałam zapiekankę makaronową z mięsem mielonym i warzywami,a jutro wątróbka. Dziś poszłam na łatwiznę,bo tata był na grzybach i mama mi przywiozła już zrobione , tylko muszę usmażyć z cebulką

Ilonko :):) :-D:-D:-D:-D hehehe ja od zawsze czarodziejka jestem :szok::szok::szok: jakims medium chyba byc powinnam,ale wierze naprawde ze bedzie ok :-p,tylko cholera sobie nic przepowiedzieć nie umiem grrrrrrrrrrrrrr

Valky ja też tak się czuję heheheheheh jak na 18 :-D:-D:-D:-D

dziama
no nieee ej na geriatrie to Ty się nie zapowiadasz jeszcze hihihihih
Piąteczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ty?????????????????????/ WSTAJEMY NIE ŚPIMY ZWIEDZAMY :cool2::cool2:

Jane juuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dziękuję :tak::-D:-):tak::tak::tak::tak::tak:
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry