• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

To ja idę w takim razie tez na łatwiznę i wpadam z dzieciarnią do każdej na obiad a coooooo.............:-D:-D:-D:-D:-D

Viola to cięzka noc za Wami...:-( mam nadzieje ze to bylo takie jednorazowe........ale ja dokładnie pamietam jak to jest.... Jas miał czesto taką fazę.... o 12 w nocy pobudka i koniec spania .... musiałam do salonu z nim chodzić włączać tel. i sie męczył po godzinie i zasypiał bo tak to nie spał pare godzin ..... a miał jakos z rok.........
dziama moze bedzie juz śmigać .....:tak:

reklama
poszalały z rana

dzień dobry

dziama korzystaj ze słoneczka

ilonko no wreszcie jesteś

ania a może ten koleś nie zauważył, żeś Ty w ciąży?????????

ja mam do niedzieli luuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz, bo małe pojechały do dziadków- odsapnę moment od nich

jaka to jest konkretnie ta maseczka z glinki?????????? bo i ja w maseczkowym szale

malami co z tą @???????

Piateczko no kuźwa nie wiem co sie dzieje była tylko wtorek środa ,wczoraj jak na lekarstwo pokropiło a dziś jak narazie nima :wściekła/y: tylko brzuch boli i prawy jajnik :zawstydzona/y::-( a jak to znowu to samo co w marcu :-(:-( ja sie chyba potne

Piąteczko maseczka z białej glinki można gotową w saszetkach w drogeriach albo aptece kupić lub w aptece jest w proszku ,ale pamiętaj tylko biała nie rozowa ani niebieska
dobra jest bo ma działanie przeciwzapalne,przeciwbakteryjne,nawilżajace oczyszczające mi pomaga na syfki itp i cera po tym ładniejsza sie robi ,robię 2 razy w tyg :)

Ostatnia edycja:
Dziendoberek

Ja juz po zakupach i po wizycie karnej w szkole :-( Pani powiedziała że Kuba jak wybiega na boisko co przerwe to większosc dzieci traktuje jak pionki tzn biegnie i obija sie o każdego mając przy tym radochę a dzieciom nie jest do śmiechu :-(. Rego sie najbardziej obawiałam bo w 1 klasie nie wychodzili co przerwę na boisko a teraz wychodzą sami.:dry:

Co do obiadu to mam cd makaronu :-p miałyście wpasć więc zrobiłam więcej :-p;-):-p

Ilonko jak tam tempusia ??? Jeszcze nie sprawdzałam u Ciebie??? I nie martw sie choć nie zazroszczę Ci tego czekania:sorry2:

Martuś ciesz sie że @ krótka . Mi cykle sie skracają @ wydłuża oj to pewnie menopauza robi puk puk :-):-):-)

Moje drogie mało mnie tu dzisiaj będzie bo szuranka pełno.

Miłego dnia 18 - nastki :-D:-D:-D

Valkyrie wczoraj spóźniłam się na jajca u Ciebie, to dzisiaj postanowiłam zrobić u siebie haha :-D

dziama86 dawaj namiary na dilera i to już
:tak::-)

ilona24 zapraszam, wystarczy dla wszystkich
:tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry