• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a tak w ogóle- to jak się wydarzy coś ważnego, to mam nadzieję, że mnie któraś eskiem powiadomi - bo net będę miała, ale czasu raczej nie , żeby zajrzeć no i małża za plecami- koszt taki sam jak tutaj, więc liczę na was

kłapciu?????????

reklama
Valky - mam rodzine porizrzucana po swiecie :-)wiec wiem jak to jest na poczatku..zreszta moj m czesto wyjezdzal do irl wiec ja zostawalam sama i tez bylo ciezko..:-)a teraz jak mi rodzinka nerwy popsuje to nieraz bym tak chciala z dala od nich mieszkac..bo u mnie nieraz to jak Moda na sukces :-)

malami - mojego brata to nikt nie ustawi:-) zaraz zmykam po laski do szkoly..wiec wpadne pozniej..a popoludniu moj m bierze sie malowanie pokoi..wreszcie sie doczekalam..az mu sie chyba odwdziecze :-) :-) :-) :-) :-)

Valkyrie bez narzekania nie ma życia, nudno by było jakbyśmy sobie nie poględziły :tak:
a co do kota to kurcze może wyczuł rybki w akwarium, albo coś…
:confused: sama nie wiem, ale to już drugi jej kot który urządza sobie takie wojaże do nas :tak: być może wyczuwa, że uwielbiamy zwierzęta i ciągnie swój do swego hahaha :-D

Malami123 no taki dzikus mały
;-)

asiu moda na sukces powiadasz... skad ja to znam w zasadzie to u mnie podobnie, jakby tak sie zastanowic...

spadam zaraz na zakupki cotygodniowe...malz wraca w piatek zawsze szybciej z kursu i trza to wykorzystac:cool2:, potem obiad, jakies pranie i tak zleci... mam nadzieje, ze zgladne do was jeszcze dzis:sorry2:... bo w weekend to wiadomo, pewie beda pustki. u mnie jutro od rana porzadki, potem ma wpasc znajomy i tak jakos zleci... niedziela obiadek, spacerek i rodzinne chwile:-D

Valy miłego dnia i weekendu :-)
mnie też nie bedzie dopiero w poniedziałek :-D my generalnie jak zawsze w rozjazdach grrrrrrrrrrrrrr kuzwa odpocząc nie można ,a G wymyślił jutro o 7 rano las i grzyby haaaaaaa ja na to jak na lato : jutro o 7 to ja śpię moj kochany heheheh niech mnie w tyłek cmoknie o tej godzinie,zamierzam sie wyspac :-D:-D:-D:-D

reklama
Malami123 tylko ja już nie wiem jak :-p stałam się bezradna :szok:
zaczekam do przyszłego roku, może na 3 rocznicę z czymś wyskoczy hahaha a jak nie to ja się nim zajmę jak obmyślę dobry plan
:-D
nie mam jakiegoś wielkiego parcia- chociaż czasami może to tak wyglądać, ale po prostu brakuje mi go tak na co dzień... bo co to jest spotykać się w weekendy i to jeszcze nie wszystkie, a w tygodniu tylko jak ja mam na tyle wolnego, żeby pojechać do niego... :shocked2:
zupełnie inaczej byłoby gdybyśmy mieszkali w tym samym mieście, w tedy to by mi to latało, bo i tak spotykalibyśmy się pewnie codziennie... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry