• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Małami losiczce wysyłałam :tak: :) haha no ciekawe... a moze jednak ruszysz tyłek i polecisz do tego lasku z G co??????????? :D :-D:-D:-D wiadomo w jakim celu.... bzykobrania a nie grzybobrania :-D:-D:-D:-D:-D

Paula kociak chyba na zwiady przyszedł do Ciebie .... moze chciała oblukać gdzie lepsze żarcie serwują , czy u Ciebie czy u sąsiadów :-D:-D
Val z czasem pewnie bedzie lepiej, początku są cięzkie zwłaszcza w obcym kraju....tule .... !!!!!! Jak coś to my służymy ramieniem i rękawem :-):-):-):-)
Katka sie obija coś dziś ...... aha wedle Pani życzenia focie Papiego na grupie :) NIe mam nowych zbytnio bo wszystkie zdjęcia z tamtego dysku poszły sie j..... (piiiiiiiiiiiip)
Piąteczko TY to masz tam wypoczywać i zapomniec o calutkim swiecie :-p:-p

ciekawe jak Kasia, sylwia. Lori ... pameli nie ma......czemu ?????????????

hahaha Dzięki :-)
w kupie siła, kupy nikt nie ruszy hahaha :-D
o ślubie to on już nie raz wspominał, ogólnie o jakichś tam planach przyszłościowych albo żebym się do niego tak Ot wprowadziła, no ale HALO ! :-D

edit.: ilona24 hahahaha no bardzo możliwe
:tak: i chyba mu się spodobało, bo za bardzo nie chciał wracać do domu :baffled:

małami ajm sory :-p moze tak sformułowałam post ze tak pomysłaś .... mój błąd :tak:

NO objedliśmy sie jak bąki.... i tak naprawde to pierwszy raz od niedzieli zjadłam obiad .....:baffled:
Czas na kawkę :) zapraszam :D :-) do kawki babka ,wczoraj musiałam zająć mysli jakoś .... wyszła .....pomarańczowa :szok::szok: bo jajeczka swojskie byly hehe :) i tak wygląda moja dieta :sorry2:

Hej kochane, przepraszam, że tak tylko wpadam, ale po pierwsze net ledwo działa, a po drugie nie bardzo mam humor do pisania...
U mnie niewesoło...
Będę miała w najbliższym czasie cesarkę, to najprawdopodobniej kwestia najbliższych kilku dni (mam mieć USG co 2 dni, a po USG będzie decyzja)... Dostałam już sterydy na rozwinięcie płuc.
Zespół podkradania dał o sobie znać, a zagraża on życiu obu dziewczynek...
Ważą obecnie 1340 i 890 gram, czyli różnica jest ponad 30%, poza tym mniejsza ma za mało wód płodowych (a jeszcze tydzień temu było ok)...
Proszę pomódlcie się za moje dziewczynki, bo ja w tym momencie chyba nie potrafię...

Rany ale mialam armagedon na pol pokoju - mala lezy bez pieluchy bo ja przewijalam myje dupsko a tu nagle z predkoscia swiatla i cisnieniem niagary wystrzelilo siusiu i musztardowka - siet siet siet pol salonu bylo obfajdane a ta usmiech jakby w totka wygrala :szok:

reklama
Kasiu chyba Cię myslami zwołałam ......... !!!!!!!!!!!! skarbie jesteśmy z Wami..... trzymam kciuki bardzo mocno.... i modlitwa tez bedzie ........... dziewczynki napewno są silne i dadzą radę ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: Trzymaj sie dzielnie TY i księżniczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze ze sie odezwałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiemy co sie dzieje ...!!!!!!!!!!!

Marysia ale Anetka akcję zrobiła ... hehe !!!!!!! agentka :) dobrze ze w Ciebie nie celowała hehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry