reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piąteczko ale ta kula będzie wyjątkowo zimna :-D

LiLuu nie byle co, ale prędzej czy później i ja będę musiała się zaprzeć tak konkretnie
:tak:

karol_in-a ja Cię kobieto podziwiam, że wytrzymujesz z teściową, ja bym jej już dawno podziękowała i wyprosiła- masz święte nerwy
:szok::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
biapl Kian jest przecudny po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozwoliłam sobie zapisać jedno zdjęcie żeby wstawić do tabelki....... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :) ps, zaproszenie CI wysłałam na nk :-)

zaraz dane zmienie :tak::tak::tak: martwiłam sie o Was :sorry2: dobrze ze dałaś znać ze wszystko OK !!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Karola ja napiszę tylko tyle na ten temat: sama jesteś sobie winna .... dajesz jej sie .... wiec ciągłe narzekanie na nią chyba nie ma sensu .....

Katka skarbie to szykuje sie niezła zabawa :-D:-D:-D:-D aż zazdroszczę :tak::tak::tak: :happy2::happy2::happy2:

domiśka mam nadzieje ze teraz juz bedziesz częściej z nami co ????????? :tak::tak::-):-)

chyba nikogo nie ma prawda ????????????????????????? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Moje wszystkie wspaniałe chłopaszki śpią..............:shocked2: wiec ja buszuje sobie na necie spokojnie :-D:-D:-D

Aniu dziękuję dobrze :) pogoda okropna dziś ...... zimno, deszcz wryyyyyy........ :-( nie znoszę takiej aury :-( byle do wiosny hehe:-D:-D:-D
A jaki filmik oglądacie ?????????????

reklama
Do góry