reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
super :) mam nadzieje ze zbyt długo nie bedziesz trzymać Nas w niepewności :tak::tak::-D:-D

zakochałam sie w tych czapach ............. Czapka PANDA - Hit tego sezonu w 12 kolorach!!!!!! (2748685629) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tzn myslę aby kupić Jasiowi taką :tak::tak: to jest uniwersalna ale jak patrze na necie to i w dziecięcych te same są wystawiane także, :tak: strasznie mi sie podoba :D szkoda ze Papi na taką za mały jeszcze ..... niby wymiary bez rozciągania to ok 2x18cm i ok 20cm ale ta wysokość za duża :-( no nic najmniejszy "chodzi" w sowie od mamuśki , a Jaś bedzie w pandzie hehe:-D

No nic spadam spaciu :-) Rano muszę wstać i od razu brac sie za obiadek , żeby wcześniej zjeść, bo mąż obiecał ze zabiera nas na sklepy do ostrowca :-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-) szkoda ze nie do wawy hehe, ale na wawe to Go naciągnę na wiosnę hihi:-D:-D:-D:-D:-D a co tam :-D:-D:-D:-D

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!ilonko dzieki wielkie za wszystko,pewnie,ze sie nie obraze;)no i milo mi bardzo,ze sie martwilas o nas;)nie dokonczylam posta wczesniej,bo moje skarby glodne bylo;)a wiec jak yeraz przerwe,to z wiadomego powodu:)malenki ma kolki chyba,bo budzi sie z lrzykiem co 3 godziny:(ale i tak go kocham ponad zycie:*

biapl - co 3 godz. z krzykiem to sie budzi, bo jest głodny!!!! Kolki pojawiają się na ogół raz w ciągu dnia, najczęściej wieczorem i trwają czasami do godzinki albo i dłużej. Dziecko bardzo krzyczy, pręży się, podkurcza nóżki, to znów je wyrzuca - po prostu boli je brzuszek, bo ma dużo zgromadzonych gazów i nie potrafi sobie z tym poradzić.
Dacie radę - jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

Hej. U mnie dziś śnieżnie. Jak ja nienawidzę zimy!!!! No, ale byle do wiosny, jakieś pół roku :crazy::sorry2: Dziś mamy teściów na obiedzie, m od rana przy garnkach hihi:-)

biapl
, dobrze, że się odezwałaś w końcu. Myślałam o tobie. Dołek minie i będzie bardzo dobrze,zobaczysz:tak::tak:

katy, pewnie imprezka tak udana, że dziś wypoczywasz hihi. To ja czekam na zdjęcia Fiony!!:tak:

Witam ja juz po weekendzie pracujacym wolna :)
Biapl kochana malutki jest slodkiii :)
Ja ledwo zyje glowa mnie dzis boli a bialo ze hejjjj i na zlosc jak spadl 1 snieg auto mi padlo popsul sie alternator wilgoc sie jakas dostala i sie spalil

Dzień dobry

Kurcze obudziłam sie po 7 i myślę czy ty kobieto już oszalałaś zamiast spać do bólu to ty już na nogach a tu się okazało że była zmiana czasu :tak:

Sylwia nasza kochana polska zima jak ja za nią tęsknię :-(

Roszpunko ale masz fajnego męża :tak:też bym tak chciała

życzę wam udanej niedzieli

Witam:)
U nas słońce:) śniegu niet:)
Roszpunka ja też nienawidzę zimy, poprzednia szybko nam zleciała bo czekaliśmy na Antosia.

biapl,super,że się odezwałaś,a Kian śliczny i słodki..Całuski dla niego:) I tak jak mówi Katrina to nie są kolki u Twojego synka,kolkę na pewno poznasz(oby nie) wrzask wieczorem i nie można uspokoić dziecka.

Mój synek nie zrozumiał,że śpimy godzinę dłuzej,ale przynajmniej nocka spokojniejsza i rano jak się obudził to mnie nie wołał tylko się bawił swoim oballem i urwał troczek o ochraniacza.

Aniu wiem ze u was nie ma czegos takiego bo mam tam 2 wujkow ale nigdy nie bylam w londynie u nich ale planuje tylko jeszcze nie wiem kiedy ;p a ja bym za nia nie tesknila ;/ zawsze jestem przez nia choraaaaa

reklama
Dzień dobry :-)

U mnie też biało :-) Ja bym chciała śnieg na święta, bo uwielbiam jak jest biało w święta, ale już nie pamiętam kiedy tak było :-(

My wczoraj śmigaliśmy po sklepach,żeby zrobić rekonesans w agd przed urządzaniem naszego mieszkanka :-) Musiałam wstępny kosztorys zrobić :-) Mój m się przeraził jak to podliczyłam... Nie spodziewał się chłop,że to takie koszta ....

A propos, ma któraś z Was płytę indukcyjną ?? Jeśli tak, to jaką i jak się sprawuje :-)

Miłej niedzieli Wam życzę :-)

Do góry