reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

rozia idź do dobrego sklepu- tam tańczą nad Tobą , że mało Ci w tyłek nie wejdą- przymierzaj , chodź, grymaś - zawsze możesz wyjść z niezadowoloną miną

reklama
Ilonko durex bron Boże :szok: on zabija plemniki.To są lubrykanty pomagające zajść w ciąze typu pre-sed jakiś tam converse plus .Nasza Lilu ( jezu nie mogę sie przyzwyczaić ) zaszła własnie dzieki niemu jak pamiętam a to koszt około 80 zł :baffled: narazie nie mam .Co zarobie to idzie na życie.Tak to jest jak mężuś siedział 2 tyg w domu :wściekła/y:

Roszpunko ale jak mały ma tylko na twarzy to jakaś skaza chyba.

losiczko nie wiem czy to prawda,że zabijają plemniki, bo ja stosowałam, ale nie na płodność, tylko dla poślizgu i jakoś zaszłam :-) Nie wiem czy akurat wtedy był w użyciu, ale ogólnie stosowaliśmy :-)

Rozia ja obczytałam pokryjomu w rossmanie :-D wszystkie durexy i nie sa wskazane jako lubrykanty pomagające zajść w ciąze .I obawiam sie że tak jak Piąteczka miałabym swędzawkę i musiałabym chyba kijem sie podrapac jakby co:-D

aaaaaaaaaaaaa a to takie buty... no własnie mi chodziło własnie o ten typ do poślizgu :rofl2: a wiesiołek nie działa ?????????????????????
kurcze faktycznie drogie te cuda :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

moje etui na tel :-D:-D:-D to bylo dzis dla rozrywki, a teraz zabieram sie za zamówienia :-D samo sie nie zrobi !!!!!!!!!!!

Zdjęcie1057.jpg Zdjęcie1053.jpg

reklama
piąteczko tyle ze ja w .................. kibelku bo tam najlepsze światło do robienia zdjęć moim telefonem ... w domu ciemno jak w d upie u murzyna wiec nie wychodza :baffled: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry