• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jezuuuuuuuuuuuuu was na chwilkę same zostawić :szok:to was nadrobić nie można a ja tylko do sklepu wyszłam bo mi ktoś narobił ochoty na gołąbki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz muszę pichcić :-p

Martuś kochanie ależ ja się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!i pamiętaj wiara czyni cuda i góry przenosi tak że nastawienie to duża część sukcesu a to dla wszystkich potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to jeszcze od Lilusi :))))))))))

a to Martuś dla ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilonko a propo twojego pytania to nie wiem bo moje kochanie mówi że jedna królewna wystarczy ale na nią decydował się 6 lat więc kto wie jak się maleństwo pojawi to i sie rodzeństwo dodrukuje :-p

Ilonko moje dziecię będzie miało 5 lat i dopiero teraz zdecydowaliśmy się na drugie pominę fakt że chciałam się z mężem mym rozwieść bo mnie tak wkurzył i dopiero ta terapia wstrząsowa spowodowała że teraz jest dobrze plus stała praca m lepiej nie będzie a im dłużej się zwleka tym więcej argumentów na nie. Moja mamuśka która nie była przekonana teraz już się doczekać nie może. Nie powiem że chciałabym chłopca ale co będzie to się moim maleństwem cieszyć będę. I nie mówię że na tym skończę zobaczę jak to wszystko będzie jak już zajdę i urodzę :) oczywiście nastąpi to dopiero po piąteczce gdyż pilnuję kolejki :-D:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry