• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

jakie tu super wieści
:-):-):-):-):-):-) C-U-D-O-W-N-I-E :-):-):-):-):-):-)

Marta Ogrmone Kciuki Zaciskam i to podwójnie, ode mnie i Rybci
Zobaczysz, Będzie Dobrze!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a poza tym...ja cycków do skupu nie oddaję, wreszcie jakoś wyglądają hahahaha

Paula hehe niezła przygoda z policemajstrami :p
Losiczko ;) my Ci wywróżymy ;) a wy działajcie ostro w sypialni ;)
przelew dotarł?
Agnes Mati szczęśliwy, on generalnie miał fajne podejście i dojrzale mówił że będzie się cieszył i z siostry i z brata :)
cieszy się bo jak to mówi w rodzince będzie dwóch chłopców i dwie dziewczynki więc równowaga jest hehe

no i tak sobie siedzę, a ta moja Głodzilla szaleje w brzuchu, myśle co jest? żarcie już dostała.. a Ona sie domaga żeby mamuśka wreszcie różowe fluidy posłała hehe
no to macie :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Martus mozesz.Tyle że swiadczenia bedą Ci sie należały do dnia porodu potem to macierzynski zus Ci wypłaci a wychowawczego nie dostaniesz.Może sie mylę tak kiedyś było.

Ja też sie ciesze z ciazy Martulki jak ze swojej :-):-):-) Wy też :-):-):-) czyli jak Marta w ciąży to my tez :-D:-D:-D

Ada ja odchowałam 2 i nastepną 2 se zrobiłam co by nie zapomnieć :-):-):-) wiec nie było tak żle.Teraz to byłby mały sajgonik :-)

Truskafko pewnie dotarł ale nie byłam zobaczyć jeszcze :-)

Z tego co wiem nic się nie zmieniło.Przez miesiąc pracodawca reguluje wszystko a po miesiącu zus i do końca macierzyńskiego. A muszę cię zmartwić że jak się przeniesiesz do nowej firmy to dopiero po przepracowaniu miesiąca możesz iść na chorobowe za które ci wypłacą i wiem że przepisy odnośnie kobiet w pracy obowiązują jeżeli pracowałaś w firmie (tu nie jestem pewna) 6 miesięcy

Łapę fuidy kto tylko wyślę odbieram swoją porcyjkę jedne mi nawet szkło w okularze zachlapały

losiczka ale miałabyś już jakieś wsparcie w starszych choć raz na jakiś czas z resztą odmłodziłabyś się :)

Ada ja tez chce trzecie dziecko ale nie tak szybko..... mąz juz by chciał .... co tydzien w weekend wysłu****e kiedy sie zdecyduje itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak Jaś skonczył rok to podjęliśmy decyzję ze sie staramy a jak widzisz Jaś ma 3 lata a Papi sie dopiero teraz pojawił ... . troszkę sie wydarzyło przykrych sytuacji po drodzę , ale właśnie im sie dłużej mysli tym ciężej podjąc decyzję .....

Martuś moze jednak sie da jakoś to rozwiązać jescze z korzyścią dla Ciebie .....no własnie tutaj lubi być pmocna nasza babcia piąteczka :-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Ada Ilonka ma rację - im wiecej myślisz tym gorzej - nasza Maja ma już 6 lat:-( i jak na złość jeszcze nie wychodzi:tak:

ZUS ma super infolinię?? - wierzyc się nie chce normalnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry