• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hmmmm mój zarzygał nie raz ścianę niestety :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: bo tak samo nie zdążył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :baffled::baffled::baffled: no ale chyba nie przebije go fakt ze jadąc kiedyś z Wawy z pracy zamiast wylądować w domu ( tam gdzie go chłopaki podwieźli ) znalazł sie na drugim koncu miasta w ......szpitalu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D buuuuuuuuhahah........... karetka go zwinęła ,a teraz biedny za kazdym razem jak to wspomina ubolewa ze jechał karetką a nawet nie pamięta :baffled::baffled::baffled::baffled: i przyszła żonka musiała jechać po niego i Go odbierać z izby przyjęć - kurcze mogłam Go tam tak zostawić na calutką noc, miałby nauczkę :-D:-D:-D:-D

NORMALNIE KOCHAM WAS WARIATKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

LiLuu ja chyba na jutro wyciągnę jakiś kabel i schowam, bo już nie wiem co robić z tym nałogiem :wściekła/y:
a ja właśnie nie wiem czy dam radę wyłączyć termoobieg, bo jestem u K i nie znam się za bardzo na jego sprzęcie jeszcze- polecę na całość :-)

Roza_ najwyżej będę miała na co zwalić jak nie wyjdą hahaha :-D

Marysia77 hahaha padłam :-D kozie podobno dobrze wpływa na skórę :tak: a teraz zaczekamy jakie relacje zdasz nam po kąpieli w ludzkim :-p

Jak już tak mówimy co robią nasze połówki po % to ja muszę przyznać, że mój nie rzyga, bo twierdzi, że nie będzie marnował hahaha :-D ogólnie ciężko dziada spić- jeszcze nigdy nie widziałam go w stanie kiedy nie wiedziałby o świecie :baffled:
ale kiedyś jak się czymś zatruł (nie na imprezie alkoholowej) to nie mógł wytrzymać i haftował przez okno.... dobrze, że nikt akurat nie urządzał sobie spaceru :-D

Tym czasem oddalam się Kolorowych Maleńkie Wielkie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry