• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja tak szybko jestem. maluch nasz coś dzisiaj nie tak. chyba coś mu zaszkodziło co zjadłam. kupy od wczoraj nie robił, do tego ciągle mu się odbija i ulewa po jedzeniu. a je mniej niż zwykle jadał. biedak mój. nie wiem co zrobić. teraz już śpi. w ciągu dnia tez spał, pobawił się troszkę więc bardzo chyba nie cierpi ale jednak coś chyba jest.

od jutra zmieniam dietę i tylko lekkostrawne gotowane żarcie będę jadać.

przepraszam ze tylko o sobie ale nie mam sił nadrabiać a od południa dużo naskrobałyście.

wpadnę jutro. teraz uciekam spać

przypomniało mi sie jak kiedyś zanosiłam gołąbki rodzicom i mówię Jasiowi ze dziadek z babcią sobie tez zjedzą gołąbki , a dziecko weszło do mieszkania i od razu tekst do dziadka " a dlaczego TY chcesz zjeść ptaszka "?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My preferujemy z włoskiej :-):-):-):-)

Robię w niedziele ta roladę z mielonego z przepisu Ady....... pytałam dziś ale nikt nie odp, wiec chyba ja bede pierwsza ............:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ciekawe czy mi wyjdzie zjadliwa :-D:-D:-D:-D:-D

hej ja jestem ale ledwo na oczy patrzę:-(:-( do 20 byłam w pracy:-(:-(:-(
weekend też mi się pracujący zapowiada .... moja koleżanka z zespołu miała dziś zabieg i dostała 2 tygodnie zwolnienia:szok::szok: to nie jej wina ale no szok normalnie... jak się pieprzy to wszystko na raz...nawet już na ćwiczenia nie mam siły...poczytałam was troszkę i pewnie coś oglądnę i spać.

katy pisała do mnie w środę... tak ogólnie ale skoro jutro ma napisać więcej to sama wam na bieżąco powie co i jak.

Martuś Kochanie nawet nie wiesz jak się cieszę!!!!!!Brak mi słów. Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&
myślę, że wszystko się ułoży. Zobaczysz będzie dobrze.

truskaffka gratuluję córeczki:))

wy się śmiejecie ze swoich, że numery dawali a ja też mam taki na koncie:-D i to mój m musiał sprzątać...to było 4 lata temu w sylwestra... pracowałam do 18 :szok: i nie zdążyłam nic zjeść.... poszliśmy na imprezę do znajomych i szybciutko się załatwiłam... wróciliśmy do domu i jak "próbowałam" myć zęby to zachciało mi się... haftować;-) mieliśmy umywalkę obok kibelka więc stwierdziłam, że się przesunę tylko i od razu do kibelka ... bo po co syf robić.... tylko nie przewidziałam, ........... że klapa była zamknięta:rofl2::rofl2: .... taka jestem sierota:-D :-Dmój m do tej pory mi wypomina, że za mnie ściany mył:-D:-D:-D

Jane TY też niezła aparatka :-D:-D:-D:-D:-D
oj biedna TY nasza ........:-(:-( ciagle na pełnych obrotach :-(:-(

Piąteczko JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻ???????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a to Wy załatwiacie szybko "sprawę" :-D:-D:-D:-D:-D bez ceregieli hihihi....... :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry