• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witajcie ja nie mam za bardzo dostepu do kompa dlatego tak rzadko ostatnio ;/
Malami trzymam kciuki jesli jeszcze mam nie gratulowac :) napewno bedzie dobrze kochana zobaczysz ... wkoncu cos sie rusza :)

:-) Witaski :-)

Nie wiem o co kaman, ale spać nie mogę :szok: co u mnie nie jest normalne... obudziłam się o 6:00 i koniec :baffled:
a K nyna w najlepsze :-D

Miłego weekendu :-) My mykamy dzisiaj wieczorem do kina na "Skyfall"- mam nadzieję, że warto... opinie różne, ale jak wiadomo- ile ludzi, tyle opinii :tak:

Cześć kobitki :) Witam się i w miarę możliwości ponadrabiam Was trochę ale to będzie trudne bo urwanie du.... dziś w pracy przy sobcie- pewnie popołudniu będzie luźniej.

Ja po pierwszej nocce na swoim :) cieszę się bardzo ale widok kartonów do rozpakowania przyprawia mnie o mdłości ale tak powoli karton po kartonie i sie uporam :) Nie chcecie wiedzieć co mi się śniło w pierwszą noc na nowym mieszkaniu...........

reklama
Losiczko- tam buzi będzie dawał i się rozdrabniał :)
Piąteczko - głupoty na maxa i to z Wami w roli głównej chyba przez to ze już z łóżka przed snem ten wpis z tel wczoraj zrobiłam.... Spotkanko zrobiłyśmy a tam dziwne akcje się działy w roli głównej była Ilona której m okazał się matko aż mi wstyd........... pedofilem i szukałyśmy lokum dla niej i chłopaków............ brak słów. Człowiek napije się przed snam i proszę bardzo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry