• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marysia no ja też co jakiś czas sprawdzam jej wykres, że może tam da znać, ale cisza... :-(

No Ilonki już chyba wczoraj nie było... Czy mi się wydaję... Ale na enpr też jej dziś nie było... Coś się wczoraj
źle czuła, mam nadzieję,że wszystko ok u niej...

Ja uciekam do pracy, będę wieczorkiem:-)

Katy szczęśliwej podróży do pl :-)

jane, castagnus jest na to co piszesz, ale wielu dziewczynom nie udało się wziąć 90 dni bo po pierwszym czy drugim cyklu była już fasolka!!! Moja koleżanka tak miała, już w pierwszym cyklu @ nie przyszła!! Niby nigdzie nie jest napisane, że pomaga zajść w ciążę, ale coś w tym jest!! On obniża poziom prolaktyny na pewno. Ja myślę, że warto spróbować z castem:tak: Nie zaszkodzi, a może przyniesie II!!:-)

Zagubiona
, cudownie te mebelki wyglądają! I to łóżeczko! Prześlicznie! :tak:

Ostatnia edycja:
hej witam tak na szybko bo obiad muszę wstawiać. nie było mnie wczoraj ale miałam zabiegany dzień

katka udanego pobytu w ojczyźnie. pozdrówka dla taty i brata

katrina wszystkiego najlepszego. spełnienia marzeń i duzo usmiechu na co dzień. no i gratuluję wizyty

polisia gratuluję synka. posypało się chłopaków na forum

roszpunko mam nadzieje że widać postępy w łazience?

domisia teraz juz oficjalnie gratuluję! spokojnej ciąży zyczę

viola gratuluję udanej wizyty.

zagubiona pokoik super

ja zdjęcia moich mebli wkleję ale za jakieś 2 tygodnie. wczoraj mąż zacząć składać i się wkurzyłąm bo stół ma uszkodzony blat. dzisiaj już dzwoniłam do sklepu. wymienią ale to potrwa. a że weekend majowy przed nami więc będę czekać. co zrobić. ale potem wkleje jak to wygląda

karolinko
jak dzisiaj samopoczucie?

ciężarówki mam pytanie kiedy poczułyście ruchy malucha? bo ja kompletnie nie wiem czego się spodziewać. lekarz mówił że pierwsze ruchy to bardziej takie bąbelki a ja jestem zielona w tej kwestii i nie wiem. czasem wieczorem mam wrażenie że coś czuję a czasem myślę że mi psycha siada i wmawiam sobie że to maluch

wpadam jak zrobie obiadek

Ostatnia edycja:
agnes, ja poczułam jakoś w 17-18 tygodniu. Na początku to były takie bardzo delikatne puknięcia. Mi się to w ogóle z bąbelkami nie kojarzyło. Na początku czułam tylko takie pojedyncze, więc też myślałam, że coś mi się miesza... Ale kiedyś dostałam kopniaczka dwa razy w to samo miejsce i już wiedziałam że to było to! Ty też będziesz wiedziała!:tak:

roszpunka ale ja jestem zdrowa a owulacji nie mam w tym cyklu najprawdopodobniej przez stres.
a cast na ruchliwość plemników mojego m raczej nie pomoże:-(
już byłam na etapie casta i doszłam do wniosku, że nie ma sensu go brać bo jeszcze odwrotny skutek przyniesie...
nie wiem sama już co robić...

reklama
Jane, no raczej na owu i na ruchliwość nie pomoże.:-(
Ale tak jak mówię koleżanka zaczęła brać na wydłużenie cyklu i już się nie doczekała @. Na forum też kilka dziewczyn brało i zafasolkowały. Nie wiem co ci doradzić, sama musisz zdecydować. Ja będę trzymać kciuki za twoją owu, żeby przyszła bez wspomagaczy i żeby przyniosła fasolę:tak: Doczekasz się, jestem tego pewna:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry