• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Wita Was szczęsliwa słomiana wdowa :-D:-D:-D

Wekend minął spokojnie ( bez fochów he he ) .Na chwilke w niedziele wpadł Domino.Wyściskałam go z całych sił. Chłopaki takie duże a jak mama sie wtuli to normalnie serducho sie raduje.Tylko żeby te moje duże chłopki zrozumiały że ja tesknie za nimi bardzo i rozmowa przez tel fb mi nie wystarcza.Maluchy też sie strasznie ucieszyły. Ach ..... takie życie niestety.

Męzus pojechał ogolony pachnący :dry: Gdyby nie to że w piątek siano przywiózł pomyślałabym że jezdzi na delegacje może do innej pani he he.A może poszukał sobie bogatej sponsorki hi hi :-D:-D:-D Ale co tam :-) ważne że siano jest :-)

Dziewczyny jak ja mam sie nie starać jak dzisiaj miałam sen ze urodziłam córkę.I całą droge ze szpitala do domu pokazywałam ją ludziom i musieli mi potwierdzac ze to dziewczynka bo ja nie wierzyłam że mi sie udało .Normalnie masakra.Tyle ze ja wcale nie myśle o płci tylko o tym żeby zobaczyc 2 krechy na tescie a potem szczęsliwie donosić i urodzić.Może ja juz na terapie sie nadaję:sorry:.Zamówiłam sobie ten żel wspomagający zapłodnienie by pomóc tej mojej sacharze.Ciekawę czy dojdzie do piątku :sorry:

Meldowac sie panienki :-):-):-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Hej Kobitki :-):-):-)
Dziama a co tak szybko zniknelas wczoraj???:-(
losiczko a nóż widelec sie spelni ten sen:-D
Sylwia jak pogoda brzydka to dawaj po dkolderke i odpoczywaj:tak:
Rozia ja ci z szydelkiem nie pomoge..........:sorry2:

No faktycznie ostatnio cisza tu nastala........:eek:

Ja zaraz jade do pracy a po drodze skok na sklep bo mi koszulke trzeba, maly recznik i opaske na rece co by moje wypociny na silowni gdzies wycierac :-)

Witam i ja z rana ;-)
widze ze naprodukowałyscie sporo od piatku hehehe
Losiczko...to dobrze ze weekend spokojny :-) a sen no coz oby oby oby sie spełnił życze Ci z całego serca :-):-)

Katy
jak tata ?????i Ty jak się czujesz????
Roza a u ciebie czas na działania :-D:-D:-D

Piateczko Ilonko ,Aniub i cała reszta .........poszłam rano na bete i teraz czekam ....do 12 :szok::szok::szok:

ufffffffffffffff co mam ciśnienie

reklama
no Marcia to zaciskam mocno kicuki i czekam no chyba ze juz mnie nie bedzie to bede trzymac calyu czas kciuki :)
Kasiu odpoczela bym ale dopierro co musialam posprzatac pranie wstawilam no i glowe umylam bo musze jechac do pzu i do mopsu bo mam juz decyzje na rodzinne wiec nie poleze ;p mala mialam wykapac ale nie mam sily dopiero jak maz wstanie ... bo wczoraj byl w pracy od 17 do 6 ;/

Kasiu dziwne teraz doczytalam ciekawe od czego tak sie dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry