• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam Kochane u mnie weekendzik masakra,znajomych zalało,więc była akcja ratownicza.leje tak od czwartku,bez chwili przerwy,jest nieciekawie... więc nie było mnie troche,wchodzę sobie teraz a tu taka bombowa wiadomość!Martuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny!!! ja tu ostatnio wystosowuje protest do mojego ciała, temperatury i w ogóle... nawet działa bo spokojniejsza chodzę... tylko mam zamiar jakąś dietę zarzucić, ale nie wiem jaką... chyba ŻPM...

martuś 3mam kciuki tak mocno ze ręce cierpną!!!:tak:
losiczko slomiana wdowo, ciesze sie ze masz dobry humor!!!
katyb życzę zdrowia, tak poprostu... mam nadzieję, że będzie jakaś poprawa u taty...

jak mam być szczera to zatrzymałam się na tej ostatniej stronie... mam nadzieje, że u reszty dziewczyn wszystko ok!!!

miłego dnia słoneczka:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kotenieńki :)
Rozia - ja najwięcej używam tego kordonka KORDONEK MUZA 10- 30/6- 525 m - ARIADNA - PROMOCJA (2774763454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jak wczoraj wspomniałam szydełka 1.25. Ale jak nie masz jeszcze wprawy na początek możesz trochę grubsze szydełko zakupić :)
Małami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak się czujesz?
Agnes- cieszę się że Oleczek już lepiej i się biedactwo nie męczy- tylko matkę potrafi cieszyć widok "gówna " hehheheheh
Katy- zajrzałam przelotnie przed spaniem a padałam na pysk dlatego na szybko. Walczę ciagle z kartonami jestem w szoku ile rzeczy miałam. A wczoraj miałam pierwszych gości na kawie i kolacji więc musiałam się troszkę w panią domu pobawić :) Kochanie ten karnet dobrze Ci zrobi musisz mieć jakąś odskocznię żeby choć na chwilkę myśli zająć. :* Kiedy masz wizytę i te badania bo mi się "zapomło"
Piąteczko- co za niespodziankę ZARAZ w sob uknuł ???
Losiczko- sny bywają prorocze więc zobaczysz kochana będzie dobrze.
Pamela- właśnie rano myślałam co u Ciebie- i wyjaśniło się jak zwykle zalatana :)
Ada- dzięki za zaproszenie :) miło Cię zobaczyć :)

próbowałam nadrobić, ale i tak nie jarzę o co kaman... ale spoko, może będę spokojniesza...

jak tam samopoczucie dziś dziewczyny!!!??

ja mam w planie iść z Krzysiakiem grać w piłę, o ile nie spadnie deszcz czy coś... pogoda na razie nienajgorsza...

u mnie pada i pada...dziama wiesz jak to ze mną jest ja ciagle w ruchu! chyba mam owsiki bo na dupie usiedzieć nie mogę! własnie byłam na prywatności i trochę poczytałam i jakby nie to że jest 10.30 i zaraz idę do pracy to bym sobie coś mocnego walnęła!

reklama
pamela a teraz??? choć nie ma tam nic ciekawego do oglądania...

ja to jestem leniwiec pospolity... ale to baaardzo źle... bo szersza jestem niż dłuższa już... ty 'ruchliwa' to i pewnie szczuplutka :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry