• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada dzięki, już miałam raz cukrzycę ciążową, więc w razie czego wiem co i jak, damy radę. Ale łudzę się się ominie mnie ta przyjemność..:sorry:
Ilona trzymam kciuki :) my tak w sumie dietę na dziewczynkę trzymaliśmy, ale seks na spontana z wykorzystaniem każdego dnia w okolicach owulacji :)
Marta hehe
też mam zebranie dzisiaj

Dziama
ja nie mogę...jakie cuda, mam hopla na punkcie ozdób choinkowych :D

Ostatnia edycja:
reklama
Paula no nie dziwię się a kiedy się widzicie znowu? Jak wchodzę na gr i widzę te Twoje zdjęcie to o jakich Ty wadach gadasz mała :sorry::eek:

Magda jakie to piękne...... a jak się robi te bombki nie na szydełku tylko te drugie? Bij zabij ale naucz :) więc będziecie chrzcić ile wlezie .... tylko sobie rąk na ścianie nie wyodbijaj :P

Truskaffka no to dobrze że już wiesz co i jak, mam nadzieje że będzie ok

Agnes szalona mamuśka z ciebie teraz to chyba zmordowana tym chodzeniem musisz być

Ostatnia edycja:
ada ja jestem bardzo zadowolona ze udalo mi sie wyrwac do miasta i pochodzic. bo u siebie juz mialam dosyc chodzenia ciagle tymi samymi drogami. tak to jest jak sie mieszka pod miastem. fajnie bo masz spokój daleko do cywilizacji ale jak masz spacery z malym zaliczac to juz ci sie nudzi taka okolica

ale fakt zmeczona troszke jestem

Moje piękne ja uciekam.... napracowałam się ;-) trzeba na tego mojego nie dobrego brata poczekać bo nic nikt nie wie :-( muszę go zbić że śmiał nas narażać na stres....... no i muszę jeszcze mężulka przelecieć ciul wie kiedy ta owulacja więc trzeba się wykorzystywać..... a jak się wczoraj zdziwił jak wrócił z pracy a ja mu mówię że ma dwie minuty na ogarnięcie się ja czekam w sypialni

AdaW dopiero w następny weekend się widzimy :-(
dziękuję, ale uwierz, że mam ich kilka ;-) w każdym razie staram się o nich nie myśleć :-)

Dziama bombeczki cud, miód, malinka
:-)

Agnes po takiej wyprawie będzie Wam się dobrze spało obojgu
:tak:

Piąteczko a masz jakieś wieści kiedy wracacie do domu?
:confused: Kibicuję Wam dzielnie :tak:

agnes, zdać nie jest ciężko, zależy na jakim twój jest poziomie. Trochę trzeba przysiąść z jakąś książką przygotowującą i będzie dobrze.

Ktoś wie co z kasią???

reklama
A mi sie udalo zalatwic usg nerek na nfz na 23 listopada jestem z siebie dumna :) tyle ze mialam miec kontrolne usg ciazy a tu lekarz nie reagowal tym bardziej ze niby sprzet zepsuty ciekawe ile w tym prawdy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry