• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami Paula ma rację zagadaj żeby nie odwlekać tego w czasie ech ale wyszły jaja :) ale jest fasolinek i to teraz najważniejsze :) a że nie macie papierka to nikt nie udowodni żadnego wymówienia.
Ada- jake Ty masz dziewczyno fantaazje :) pewnie masz niezłego listonosza heheheh ja o moim to w zyciu bykm takich fantazji nie miała :) A ja się nie mogę doczekać pt mój M przyjeżdża do wt lub śr będziemy mieszanko "rozdziewiczać" metr po metrze hehehhehehe bo w sumie raz tylko tak ogólnikowo mieliśmy okazję tam tylko ten tego

reklama
Ilonko no miałam małą pijawke przy cycu :-D:-D:-D Moje wszystkie 4 chłopaki od urodzenia spały na brzuchu.Nawet w wózku :-):-):-).Ktos zagląda do wózka zobaczyc gębulę a tam dupka he he .

Martuś no mnie sie też wydaje że 1 miesiąc on a w sumie 35 dni a potem śmieszny zus .

Ada za czapulkę biorę 25zł a za komplecik 40zł - nie wiem czy dużo czy mało :sorry::sorry: ale zamówień mam sporo - naprawde :-D:-D:-D:-D:-D Nie no taka matka wyrodna to nie jestem (jeszcze)hehe .... zresztą On ma swój charakter i na siłe sie nic nie da :-D:-D:-D ale przeważnie to siedzę po nocach i dziergam bo chłopaki idą spać o 20 a ja czasem i do 1 siedzę :sorry:

losiczka Ty to mnie zawsze powalisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wybucham śmiechem to Jaśko leci bo mysli ze coś śmiesznego oglądam a ja tylko czytam Twoje posty :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: haha

Katy jak nocka na nowym łożu?:cool2:
ŁAAAAŁ no łoże boooskie!!!!!!!!
w takim miejscu to i ja mogłabym poprasować...i jeszcze manko za to zwinąć ach,... :p
Ilona przekichane :( tulę
a te starania o malucha trzeciego kiedy zaczynacie? hihi
będziecie starali sie trochę pobawić w planowanie córci?
Sylwia kurde, w głowie się nie mieści, jak masz problem z nerkami to powinni bez szemrania znaleźć termin...ehhh
Dziama dzięki za wieści... Kasiu jesteśmy z Tobą i dziewczynkami!!!!!
Ada
matkooo istny koszmar, dobrze że chłopaki wyszli cało z wypadku...
a po badaniu..zobaczymy, jakie wyniki będą, niestety wizja cukrzycy całkiem realna
Valky sto lat dla męża :)
Losiczko hahahaha nie no fortuna z rodzinnego hahahahaha
Dziama koniecznie chcę widzieć tą twoja choinkę, super pomysł :D
Marta kurcze, szkoda, ale w sumie rozumiem gin...niestety swoje człowiek musi odczekać, żeby zobaczyć szczęśliwie maluszka...będzie dobrze!!! byle do piątku!!!
a mnie piersi w ciąży z Matikiem w ogóle nie bolały!!!
za to teraz bolały bardzo, także co ciąża to inaczej, spokojnie
Paula a ja słyszałam że to światowy dzień cukrzycy
Roszpunka to pospaliście ;)
robótki ręczne powiadasz? zbereźniku hihi

AdaW no skromność to aż od Ciebie bije :-D;-)

Dziama uuuuuuu to będzie się działo
:-) aż wstyd mi myśleć :-D

Co do L4 to jest tak jak dziewczyny piszą, no chyba, że są jeszcze jakieś ustępstwa od tego, ale nic mi nie wiadomo...
:confused:

edit.:
Ilonko to na prawdę nie dużo, ja kiedyś za sam szalik dla siebie płaciłam 70,00zł (również robótka ręczna) co prawda troszkę większy- wiadomo, no ale według mnie Twoje ceny są super niskie
:tak:

truskafffka międzynarodowe jak najbardziej, ale to tak bardziej pod Polskę
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Truskaweczko :-p:-p:-p:-p Ja nie planuje za to mój mąż planuje :-D:-D hmmmm :baffled::baffled::baffled: :laugh2::laugh2::laugh2: no ale i tak nici z jego podchodów itd cwańsza będe :-D:-D:-D:-D a jak przyjdzie ten moment za pare lat to napewno podchodzić w taki sposób aby była ta córa... a jak nie to do skutku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Paula to mamy dziś wiele świąt hihi
Ilona pytam z ciekawości, bo my trochę pod dziewczynkę działaliśmy. Choć z przymrużeniem oka...bo przecież w grę wchodzi jeden plemniczek cwaniaczek i wszystko się może zdarzyć haha ale jak widać..udało się ;)
choć intuicja mnie w konia robiła od początku :p
Roszpunka hihihi nie mam nic na swoje usprawiedliwienie hihihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry