• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko otóż to :-):-D

kurFa :wściekła/y: czekam na ten mój sweterek, który ostatnio zamówiłam i dzwoni do mnie listonosz na domofonie, że ma pocztę... no to ja się ubieram na szybko (bo w piżamce siedzę :zawstydzona/y:) i czekam, czekam, a on tylko zadzwonił żeby go wpuścić do bloku :eek: no szlag mnie trafi zaraz :rofl2:

reklama
Perły wy moje Katka się zalicza na ten dzień seniora bo skleroza za rogiem , zapomnialam ladowarki do kompa a mi padł więc wrzuce po pracy coś jeszcze dopstrykam tel bo i z niego pisze Martuś slonko to dopiero początek więc może gina miała troszkę racji a te 2 dni jakoś dasz radę ;*

Martuś a dowiadywałaś się jak to jest z tym zwolnieniem jak jesteś w ciąży?? Bo jak pracodawca dał Ci wypowiedzenie, to musi je cofnąć, ale nie wiem jak jest w sytuacji gdy to Ty złożyłaś wypowiedzenie, ale może też nie ma nic do gadania i musi cofnąć, jeśli Ty tak chcesz?? Zadzwoń na tą infolinię, co piateczka podawała albo do PIP-u i to chyba jest nawet pewniejsza instytucja, bo to rozwiązania prawne wchodzą w grę... Bo wtedy nie musiałabyś się pzrejmować...

katy,mało, nie mało, dziś wstaliśmy dopiero o 7 a o 9 znów do łóżka i kimałam z małym do 11, a on do 12 pospał mały śpioch! Łóżko boskie, szczęściaro! No a chata też niczego sobie. Twoja nowa pewnie będzie o niebo lepsza;-) Ile to jeszcze do powrotu????

Poradźcie mi coś, Maksio ciągle z kciukiem w buzi, boję się, że się nie odzwyczai i będzie takim dużym mamlasem z paluchem w buzi... A na widok smoczka robi zniesmaczoną minę...:sorry: Nawet z butli nie chce jeść, tylko cyc i cyc.

martusia, a to pech, że jeszcze musisz czekać. Mam nadzieję, że szef cofnie to wypowiedzenie.

paula,jeśli to prawda, że jesteś ostatnia nieujawniona, to proszę zdjęcie na g, bo kara będzie :angry:;-)

Roszpunka no na to wyszło, że tylko ja zostałam hahaha :ninja2:
właśnie próbowałam wgrać, ale nie jestem pewna czy mi się to udało :-D bo puki co ja go nie widzę w galerii na G :oo2:

Paula dzięki pewnie że nie ma czego zazdrościć najgorsze że muszą teraz dojechać z okolic Szczecina do Krakowa sami i obu tel. padły :(

Malami to może mu wmów że żartowałaś a on nie zrozumiał. A to jak nie było na piśmie to bym udawała że nie wiem o co chodzi :eek::happy:
i l4 do rozwiązania :laugh2:

Paula ale Cię listonosz załatwił :-D a ja myślałam że z okazji dnia seniora zaszalejemy...... po wymieniamy się przebytymi chorobami i dolegliwościami a potem konkursy która dalej rzuci sztuczną szczęką wyścig balkoników:laugh2:........ a tak to zero atrakcji :-D:-D:-D:-D:-D

truskafka no to masz ciężki dzień dziś ale głowa do góry a jak po tym badaniu oprócz blee:happy:

reklama
Dzień seniora- no to nie ma bata po prcy znów nie łapię się za pudła tylko idę spać :) w taki dzień grzechem byłoby inaczej hehehehe

Małami- a ten gość jakiś w miarę myślisz ze bez walk się obejdzie kurka?

myśle o kasi i księżniczkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry