• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jestem uffffffffffffffffffffffffff :-( dalej nic nie wiem :((
rany jakie to stresujące ,człowiekl sie martwi a tu..............dalej czekamy

Dziekuję dziewczynki za info w mojej osobie :-D oby tak dalej hehehe ,nie mogłam wejsc wczesniej bo szef siedział

Losiczko a co do srania to chyba do piatku mi nie przejdzie ,boszzzzz jakja chcialabym wiedziec co sie dzieje

Ilonko czapa fajniusia :-),co do @ to wspólczuje :szok: hehe
aa pani gin no tak jak juz wiecie nic dzis moze by nie zobaczyła i dlatego w piatek,dupek na bol brzucha zwiekszony do 3x1 i kazala isc do domu a L4 wypisze wstecz w piatek :szok: hmmmmm

Katka ale chatka suuper a łozeczko tez piękne iii piękna pościel :tak:,i co do cholery z twoim wykresem????????????

Marta chyba Pojadę Ci tyłek skopać !!! A co Cię to obchodzi,że tam nikogo nie ma?? Twój szef się Tobą nie przejmuje, a Ty się martwisz,że nikogo nie ma ??!! Niech sobie radzi jak jest taki mądry !!! To nie Twój problem !!!!!

Witam witam, ja już odespałam troszkę więc postanowiłam do Was zaglądnąć :-)

Sylwia, kurcze terminy mają msakryczne...
:eek:

Losiczko Ciebie również ściskamy, tak, że aż oczka Ci się wygałuszczają hihihi
:-D

Ilonko biedactwo Ty nasze
:-( ciekawe kiedy ta @ Ci odpuści… :crazy: ale szczerze to ja też mam dziwnie obfitą @... ostatnio była taka biedna, a teraz nadrabia :eek:
Papi- dzielny mały mężczyzna
:tak:
co do choinki to mamy taki sam patent- ubieranie takiego dużego fikusa w lampki hahaha fajnie to wygląda, mimo, że nie ma takiego samego czaru jak prawdziwa choinka
;-)

Dziama dziękujemy Ci za przekazanie informacji o Kasi
:tak:

Kasiu trzymamy kciuki i modlimy się kochana oby wszystko poszło po naszej myśli
:tak: co ja mówię, musi być dobrze! :tak:

KatyB na szczęście troszkę odespałam i już mi lepiej, bo nad ranem byłam tak zmęczona, że szok
:szok: no, ale co się dziwić... za życzenia wpadki dziękuję :tak: ciekawe co Krzysiu by na to powiedział hahahahaha ;-)
ale mnie rozgryzłaś
:-D szczerze powiedziawszy to nawet nie pomyślałam jakoś o dodaniu zdjęcia- absolutnie nie było to celowe :no: postaram się dzisiaj dodać :tak:
Łóżko bardzo fajne, pasuje idealnie do reszty, jakby robione na zamówienie, a jaka superaśna pościel
:-)
Ja chcę więcej zdjęć chaty, ja chcę
:zawstydzona/y: bo nie powiem- spodobała mi się :-)

AdaW nie zazdroszczę
:szok: musieliście się niezłego strachu najeść... ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło :tak:

Valkyrie
wszystkiego najlepszego dla mężusia

Martuś w takim razie czekamy do piątku
:tak: a Ty pakuj się i do domu marsz! :wściekła/y::angry:

Dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Seniora

Katka dawaj wiecej zdjęć. nacieszymy oczy takimi luksusami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Boże kuchnia bajeczka ,,, i ten ogród.... ohhh juz sobie wyobrazam biegające moje dzieci po trawce :-D:-D:-D:-D:-D
losiczko to miałaś przyssawkę doczepioną do cyca :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Małami kotuś kurcze .... do piątku na szczęscie nie daleko , jakoś trzeba to przetrwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a własnie jak z tą pracą ?? zostajesz w tej starej >?? da sie cofnąć do wypowiedzenie czy juz nie ????

Paula odnośnie choinki... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:laugh2::-D

reklama
No wlasnie nie wiem teraz dalej musze czekac do piatku :wściekła/y: tak to juz wiedzialabym co robic a tu :((
tylko ginka powiedziala ze jak narazie mam do nowej pracy jezdzic codziennie 90km w jedna strone to mogę ZAPOMNIEĆ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry